Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ,, ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ

  • ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΡΗ-ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΟΥ!
  • Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ  ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ,,ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ,
    Η ΚΑΤΩ ΜΕΛΕΤΗ  ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2004, ΚΑΙ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ  ΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ
    ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΖΉΤΗΣΗΣ  ΠΕΡΙ  ΟΜΗΡΙΚΟΥ ΠΑΖΛ!!

     θα μπορούσα να αναπτύξω και εγώ την δική μου άποψη,, όμως σφαιρικά καλύτερα να αναπτυχθούν στο κουβάρι όσες περισσότερο απόψεις γίνεται,, να το ξεμπερδέψουν οι Αρχαιολόγοι,, Σκοπός μου είναι να τσιγκλίζω για μιά αξιοποίηση, και ανάγκη συνέχισης της έρευνας,, και να βρεθεί τρόπος να ξεδιαλυθεί η τοπική κόντρα !με στενοχωρεί που  βλέπω  πως    δεν υπάρχει καμία διάθεση για καμία προσπάθειά ούτε καν στο θέμα συντήρησης καν του Τάφου!,Στο θέμα αξιοποίησης και έκθεσης ευρημάτων από  τους αρμόδιους της εξουσίας, στην άγνοια της τοπικής κοινωνίας στο τι υπάρχει στην περιοχή μας ( Πόσσοι έχουν επισκεφτεί τον Τάφο, είδαν τα Ευρήματα Δράκαινας, πήγαν βόλτα στο Παχνί ή στο Μουσείο  κ.α)!  
    και συνεχίζω με την παρουσίαση  της μελέτης!  Εφόσον στα σενάρια που αφορούν το νησί μας υπάρχουν εκτός Πόρου,, πιθανή Ομηρική Ιθάκη η Παλλική ,και η Ερισσος!,, Επίσης ένα ακόμη σενάριο που μας μονιάζει όλλους τους Ομηριστες   το Νησιοτικό σύμπλεγμα νησιών  που κεντρικό νησί ιθάκης  είναι το Νησί μας ,,και  βασίλειο Ιθάκης  όλα μαζί!


    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΣΥΓΡΑΦΕΑ,, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ
    ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:

    Νικόλαος Καμπάνης

    Κατ' αρχάς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλοι οι φίλοι για την ενέργεια που έκανες. Ήταν μιά απίθανη επίθεση φιλίας. Όσο γιά το ΔΟΥΛΙΧΙ... Γιαυτό σου είχα πει ότι δεν μπορεί να είστε Ιθάκη. Διότι έχετε στην επικράτειά σας σημαντικότερα ευρήματα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου