Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ. -ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ-MEΡΟΣ 4 KAI TEΛΕΥΤΑΙΟ.

ΔΕΙΤΕ  ΥΠΟΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ


-)(-
-ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΙΣ...
-"Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ, ΕΙΧΕ ΒΑΘΙΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
-ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΩΣ ΔΙΟΛΟΥ ΑΛΛΗ.
-Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
.
-ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΙ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
ΗΤΑΝ Η ΕΧΘΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
-ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΚΟΙ ΗΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΣ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΙ ΗΣΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟΙ.
-Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΤΡΩΤΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ".
-Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.
ΑΚΟΜΗ,ΕΠΕΤΡΠΕ ΒΡΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
-ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΕΡΙΔΩΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
-ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΩΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ, ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΓΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ.
-ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΟΜΒΑ-ΤΟΡΠΙΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΡΑΣ ΤΩΝ ΔΡΒΙΔΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΒΡΟΧΗ, ΠΟΥ ΒΑΤΣΑΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ.
-ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΡΑΣ.
-ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΕΙΡΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ.
-ΟΜΩΣ, ΠΡΟΤΟΥ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΟΙ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.
-ΕΞΑΠΕΣΤΗΛΑΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΥΛΗ.
-Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.
-ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΙΚΕ ΑΥΤΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ".
-ΤΕΛΟΣ.
-)(- ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου