Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Δεν κάνουμε διακοπές λέει η κυρία Γιαννούλη.

Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014


Έρευνες στην παράκτια ζώνη ! και όχι μόνο ‘’
Τα μαθήματα συνεχίζονται, από τα θρανία στην διαδρομή ΒΟΧΙΝΑΣ στο καταπληκτικό φαράγγι του Πόρου διερευνούν τα διάφορα φυσικά φαινόμενα πετρώματα και τους κατακόρυφους βράχους , κάτι που το δικό μας βλέμμα περνά και μας αφήνει αδιάφορους, αντιθέτως για την επιστημονική έρευνα είναι τόσο σημαντικό, 
Με ανυπομονησία θα περιμένουμε στο τέλος του μήνα την παρουσίαση των εργασιών τις ομάδας και την έρευνα για να φωτίσουμε περαιτέρω τις γνώσεις μας γύρο από το νησί μας . 
Ευχόμαστε στην Κυρία Γιαννούλη και τους συνεργάτες της ευχάριστη διαμονή με καλά αποτελέσματα!
Γεώργιος Μεταξάς

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συνεχίζει τις έρευνες στην παράκτια ζώνη της Κεφαλλονιάς
Τα πρώτα μαθήματα άρχισαν .
Δεν κάνουμε διακοπές λέει η κυρία Γιαννούλη.
 Κάθε κατεργάρης στο  πάγκο του, εδώ έχουμε να επιτελέσουμε και να ερευνήσουμε  στη νήσου Κεφαλονιάς τα φαινόμενα στο πέρασμα του χρόνου. Ενθουσιασμένοι οι φοιτητές  παρακολουθούν τις επιστημονικές αναλύσεις σε ένα ευχάριστο περιβάλoν με θέα  το Ιόνιο Πέλαγος, εντυπωσιάστηκαν οι φοιτητές USA  με τα καταγάλανα νερά κάτω από τα πόδια τους  με τις δαντελωτές παραλίες του παραδεισένιου Πόρου  .
Γεώργιος Μεταξάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟKAI  MEΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΑΞΑ!


 

2 σχόλια:

 1. Δεν ήρτανε για διακοπές αλλά στο φίλο το Σπύρο το Ρισσιάνο δε βλέπω να απαντάνε τίποτις σε σχετική ανάρτηση στο “Kefaloniapres” . (Αυτό ξέρω για την ώρα, μπορεί να είμαι και απληροφόρητος).
  Και έτσι όπως φαίνεται τουλάχιστο, σαν να είναι έτοιμο φαί στο πιάτο.
  Δεν είμαι και ειδικός βέβαια αλλά με έπιασε η περιέργεια.
  Και από ότι έμαθα με παράκτια ζώνη έχει να κάμει και μάλιστα υψηλού ενδιαφέροντος.
  Η αποστολή είναι μόνο για περιοχή Πόρου??
  Δηλαδή άμα τσου λέαμε ότι βρήκαμε ένα άγαλμα στη θάλασσα τση Ιθάκης θα μας λέγανε αυτό αφήστε το είναι απ΄άλλο ανέκδοτο?
  Μήπως δεν τους επληροφόρησε κανένας?

  Χουά χα χα χα χα χα χα.
   
 2. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ,, ; ή οχι,, αν τελικά επεσε η στάθμη,, αν ανεβηκαν και τα δυο και που.., και μετα θα ψάξουμε και για τα αγάλματα!!!! βασικά δεν ξέρω στο να σε ενημερώσω,,οπως γνωρίζεις όλα ειναι με το σταγονόμετρο!(ενημέρωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου