Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


Σκάλα «S.O.S.»: Διακόπτονται οι εργασίες!

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 12:26 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  http://www.inkefalonia.gr


Σκάλα «S.O.S.»: Διακόπτονται οι εργασίες!
Εργοτάξιο είναι αυτή την περίοδο η περιοχή της Σκάλας, ωστόσο λίγες μέρες πριν την άφιξη του πρώτου αεροπλάνου από το εξωτερικό που θα και φέρει τους πρώτους τουρίστες (αναμένεται να συμβεί αρχές Απριλίου), οι εργασίες όχι μόνο δεν ολοκληρώνονται, αλλά δυστυχώς διακόπτονται!
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο έκανε αίτηση για διακοπή των εργασιών, καθώς εδώ και πέντε μήνες δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα. Γίνεται δηλαδή επίσχεση εργασίας και διακοπή σε ένα χρονικό σημείο που - υπό φυσιολογικές συνθήκες - θα έπρεπε να εντείνονται οι εργασίες, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.
Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε τι κινδυνεύουν να αντικρίσουν οι ξένοι τουρίστες που αν συμβεί αυτό θα είναι μοιραίο για τον τουρισμό του νησιού. Η Σκάλα εκπέμπει "S.O.S.".

POROSNEWS,,  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΆ  ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΡΟΥ  ΚΑΤΑ  ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ  ΕΙΝΑΙ  ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!
POROSNEWS: ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ...
ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΜΕ  ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ   ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ  ΔΡΟΜΟ  ΤΗΝ


Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012
ΚΑΙ  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ  ΜΕΝΟΥΝ  ΩΣ   ΕΧΟΥΝ,,  Η  ΓΕΦΥΡΑ  ΠΑΝΤΑ  ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ  ΓΙΑ  ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,, !!!  ΤΑ  ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ  ΕΧΟΥΝ  ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!   ΚΑΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΩ  ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ  ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ  ΧΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ!!
ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΑ  ΚΟΚΚΙΝΑ  ΣΗΜΑΔΙΑ  ΕΧΕΙ  ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ,, ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ  ΜΑΣ  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  ΠΩΣ  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΘΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου