Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Αναπτυξιακές Ιδέες και προτάσεις



Ο   Πόρος   πρωτοπόρος

                             
  Ευχαριστούμε  όλους αυτούς που έδηξαν  και δείχνουν ενδιαφέρων και μας υποστηρίζουν στις διάφορες δραστηριότητες , παρακαλούμε τους αγάπη τους φίλους για περισσότερες πληροφορίες  να μας επισκεφτούν στην σελίδα μας www.kefaloni.net  για να παρακολουθούν τις καινούριες δραστηριότητες..
   Συντονιστής  
Γεώργιος Μεταξάς

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ  
  Αναπτυξιακές   Ιδέες και προτάσεις

  Ευχαριστούμε  στους φίλους που έδηξαν ενδιαφέρων και μας υποστηρίζουν
  στις διάφορες δραστηριότητες , καθώς και την πρόεδρο του συλλόγου  ‘ΠΡΟΝHΣOΣ ‘  Διαμαντίνα Παπαδημάτου  που από την πρώτη μέρα  αγκάλιασε την Ιδέα  και είναι έτοιμη να συνεργασθεί  μαζί μας .

    Συμπληρωματικές  απαντήσεις για το  GKOTZI  MPERI  
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ?
Το γκότζι μπέρι,Τα περισσότερα από τα superfoods, δηλαδή το γκότζι μπέρι, η αρωνία και το μύρτιλλο, καρποφορούν από τον πρώτο χρόνο. Σε πλήρη παραγωγή φτάνουν περίπου τον 3ο χρόνο.


ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΦΥΤΑ?
Το γκότζι μπέρι, η  αρωνία και το μύρτιλλο είναι αυτογονιμοποιούμενα φυτά και θα  καρποφορήσουν  όλα όσα  αγοράσετε. Το ιπποφαές είναι δίοικο φυτό, δηλαδή υπάρχουν  ξεχωριστά θηλυκά  φυτά που παράγουν μόνο θηλυκά  άνθη και αρσενικά φυτά που παράγουν μόνο αρσενικά άνθη. Μόνο τα θηλυκά φυτά καρποφορούν. Για να καρποφορήσει το θηλυκό φυτό απαιτείται η ύπαρξη ενός αρσενικού για να το γονιμοποιήσει με τη γύρη του. Η ιδανική αναλογία των αρσενικών προς τα θηλυκά φυτά, για μία ικανοποιητική παραγωγή, είναι αυτή των 1/9.  Δηλαδή, αν θέλετε από 1 έως 9 θηλυκά (καρποφόρα) φυτά, θα πρέπει να αγοράσετε και ένα αρσενικό. Το εισόδημα των καλλιεργητών θα βελτιωθεί αρκετά .

  Συντονιστής  
Γεώργιος Μεταξάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου