Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!


ΜΙΑ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ  ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ   Ανδρέα Γερολυμάτου  και την έδρα Νεοελληνικών Σπουδών στο πανεπιστήμιο Simon Fraser,  στο  Προεδρικό μέγαρο   και της  σχέση τους με την  περιοχή μας!
http://www.pronoikefalonias.blogspot.com/2012/03/simon-frazer.html
Ο αρχιτέκτωνας των σχέσεων Κεφαλονιάς - Πανεπιστήμιου  Simon Fraser είναι ο Μάκης ο Μεταξάς,, και  οφείλω αυτό  να  το  γράψω!!  Η φώτο  είναι έτους 2004,  με το Μάκη Μεταξά  είχαν επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο  Simon Fraser στο Βανκούβερ (Γερασιμος Φόρτες  ως Δήμαρχος Αργοστολίου και Πρόεδρος της ΤΕΔΚΚΙ και ο Μάκης ως Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων) για να σχεδιάσουν συνεργασία με ίδρυση θερινού παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Είχαν   προτείνει μάλιστα το Οικοτροφείο στη Λάσση εκτός από κάποιο χώρο στην περιοχή Σκάλας- Πόρου.  Τελικά έως και σήμερα  με  αρκετά  προβλήματα  φιλοξενοντουσαν στην περιοχή μας.!

ακολουθούν μερικοί σχολιασμοί  απο το  facebook πάνω στο θέμα!
George Diamantatos Ναι....είμαστε λιγάκι μεμψίμοιροι....Ας επανασττήσουμε λοιπον.......Πέρα απο αυτό,η περιοχή μας είχε την τύχη να φιλοξενεί τμήμα αυτού του πανεπιστημίου....η πλειοψηφία των τοπικών αρχόντων,ισως λόγω μεμψιμιρίας..με τις πράξεις τους σκοπεύουν να τους διώξουν....η τοπική κοινωνία ας παρέμβει..
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ  ΜΕΡΙΚΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ  ΜΕ ΘΕΜΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ!








Η  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ   Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου