Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

ΣΧΟΛΙΟ -ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,- ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΣΑΚΗ,, ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το ζητούμενο είναι η αποκάλυψη του προϊστορικού παρελθόντος, της περιοχής της Κεφαλλονιάς στην έκτη - τελευταία εικόνα. Και κυρίως του λόφου της ακρόπολης του αρχαίου οικισμού (άστυ), που δέσποζε στον γύρω χώρο και βρίσκεται στο χάρτη σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τον Πόρο. Όλες οι άλλες περιπτώσεις αρχαίων ανακτόρων, στους αντίστοιχους χάρτες, το επιβεβαιώνουν (Πύλος, Φαιστός, Κνωσός, Τροία, Αθήνα). Έχουμε στη μια άκρη της γραμμής ένα σημαντικό λιμάνι, στην άλλη τον λόφο του ανακτόρου και πάντα κάπου ανάμεσά τους, βασιλικό-ηγεμονικό τάφο. Το μήκος αυτής της γραμμής είναι πάντα 5 χιλιόμετρα. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται πάνω από δύο-τρεις φορές, δεν αποτελεί σύμπτωση αλλά κανόνα, κοινή τακτική. Γνωρίζουμε το λιμάνι και τον βασιλικό τάφο, μας μένει το ανάκτορο. σε Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΚΗΣ ,,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ


Ο Ομηρική Ιθάκη πρόσθεσε νέα φωτογραφία στο άλμπουμΔΗΜΗΣΙΑΝΑΤΑ.


2 σχόλια:

 1. Μουμμμμμμμμουμμμμ, μου μου.
  Μου είπανε να ράψω το στόμα μέχρι το τέλος των εκλογώνε και τον έραψα καλού κακού.
  Αιωρούνται αρχαιολογικές μπόμπες και όποιος φυλάει τα ρούχα του κάτι του μένει.
  Μη μείνω και ξεβράκωτος, αν και καλοκαίρι έρχεται βέβαια και τι έγινε θα μου πει κάποιος, το παίζεις και γυμνιστής τουρίστας. Χα χα χα.
  Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. EΣΥ ΠΑς ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙς ΤΣΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ,,ΣΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ,ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΛΑΤΙ! ,, ΤΣΙ ΒΟΜΒΕΣΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΕΦΑΛΗ,,ή ΘΑ ΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΕς,, δΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΚΑΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΕς ΕΔΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΣΟ,,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΚΟΠΗΚΕ Ο ΧΑΡΑΚΑς?? ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,,ΚΑΙΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ"ΝΑΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή