Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΡΟΥ



ANΩ ΦΩΤΟ  ΑΠΟ  ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΝΙΝΟ --

Ντουζιέρες στήν πλατεία γιά νά θυμούνται οι παλαιότεροι

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΦΕΙς!!



ΦΩΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ  85ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΡΙΑ,, 

  • Lena Krassa Ντουζιερα ειχα να δω στον Πορο,.... 30 χρονια!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ και εγω μονο τους σωληνες θυμάμαι μια ζωή (φαινονται και στην φωτο 3 μετρα πριν) αυριο θα μπει πετρα σαν της πλατείαε, θα βιδωθει το ειδικό που θα πεφτει το νερό, και θα βαφτουν ασπρες!!

  • Lena Krassa Εγω ειχα την ...τυχη να ξεπλυθω. Φετος θα εχουν νερο?

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ παρα πολυ φοβαμαι ομως πως ενω επιτελουσ μπηκαν ντουζιερες,, η αλυσίδα εχει σπάσει ,και ο τουρισμος εχει πληγει, λκαθε δραστηριότητα που εκλησε έχει μετατρέψει σε νεκροταφειο τον όμορφο Πόρο.., πιθανόν μετά πολλα χρόνια να μην υπάρχουν και οι ξαπλώστρες!!,, νερό ήδη έχουν

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ Δεν είναι εθυθύνη μόνο των αιρετών,, ευθύνη όλων μας είναι που δεν μπορέσαμε ποτέ να οργανωθούμε,, και να έχουμε αξιοποιησει τον πλούτο που έχει ο τόπος μας,,! και ο καθένας κοιτάει μόνο ατομικά και με φθόνο τουε υπόλοιπους!
  • Lena Krassa Δυστυχως αυτο δεν συμβαινει μονο στον Πορο. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ.. και σε ολους τους τομεις.

  • Lena Krassa Θα συμφωνησω μαζι σου. Η ευθυνη πλεον ειναι ολη δικη μας. Η παρακμη ξεκιναει απο τους πολιτες και οχι απο τους πολιτικους.

φοβάμαι ότι η κατάσταση έχει γίνει  μη αναστρέψιμη,,,  και  ενώ από μικροσυλλογικες πρωτοβουλίες έχουμε  σπασμωδικά διαφημιστεί  (Καρναβάλι-Ετ3-Πρωτομαγιά-χορευτικάΠρόνησου-Μαντολινάτα Ελειου Πρόννων-  Αρχαιολογικες ανασκαφές Τζαννάτα, Δράση στο σπήλαιο Δράκαινας,  κ.α)  ποτέ δεν έχουμε κάτσει σε μια συζήτηση να οργανωθούμε ,,και αλυσιδωτά  να αποφευχθεί το να μετατραπεί το χωριό μας σε νεκροταφείο!!
συνέχεια με σημερινο φωτορεπορτάζ από την Πλατεία.! και τις Ντουζιέρες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙς!!


  • Giorgos Skandalis Mantalvanos (Καρναβάλι-Ετ3-Πρωτομαγιά-χορευτικάΠρόνησου-Μαντολινάτα Ελειου Πρόννων- Αρχαιολογικες ανασκαφές Τζαννάτα, Δράση στο σπήλαιο Δράκαινας, κ.α) Η διαφημιση ειναι στοχευμενη.Αφορα συγκεκριμενες πλυθησμιακες ομαδες και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.Αυτα που ανεφερες Γιωργο δεν ειναι διαφημιση,ειναι προσωπικες μας ματαιοδοξιες και καταλοιπα αλλων εποχων.Εκτος αν νομιζουμε οτι με μια πρωτομαγια οτι να'ναι η κανα καρναβαλι ονομα κ πραμα οτι αυτο θα μας διαφημισει και τουριστικα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ!,, ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,, ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ,,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ,, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΑΤΡΟΥ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΕΡΣΕΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΑ?

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΟΥ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ,,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

  • Eleni Seriatou επιτελους!!!!!!!


    Giorgos Skandalis Mantalvanos Αυτο ακριβως ειναι αυτο που μπορουμε να προσφερουμε,αυτο ομως δεν θεωρειται και διαφημιση.Π.χ.ο ταφος στα τζαννατα ειναι πολυ μεγαλη υποθεση για ολους μας,απο κει κ περα πρεπει αρχικα να γινει επισκεψιμος και μετα να διαφημιστει.Διαφημιση δεν ειναι απλα και μονο η υπαρξη του,διαφημιση ειναι τα μεσα που θα χρησιμοποιησεις και ο τροπος που θα προσεγγισεις μια συγκεκριμενη ομαδα.Το ιδιο και η Ατρος.Γι'αυτο σου λεω,αλλο προσφερω κατι και αλλο το διαφημιζω.Αλλο κανω πανηγυρι και αλλο διαφημιζω το πανηγυρι μου.

    ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ,,- ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ??

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ,, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ  ΕΚΤΟΣ  ΤΟΥ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η  ΥΠΟΔΟΜΗ  ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ,, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ,, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΤΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ  ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ..!  ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!


ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου