Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ


ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


πολύ καλή εισήγηση του  κύριου Σολωμού  στο θέμα  στο να δοθεί η υδροφόρα στην εθελοντική ομάδα πυρασφάλειας Πρόννων με  δυναμή 40 ατόμων!!!!
και  που  φυσικά  ψηφίστηκε  θετικά!
Στο πολύ φλέγον θέμα  χρήσης του τουριστικού Πόρου, στην αίτηση του Κ.Βασιλάκη  και πάρα πολύ σωστή η εισήγηση Δημάρχου να παρθεί αυτή η απόφαση σε επόμενο συμβούλιο με συμμετοχή  των υπευθύνων και  μετά από διερεύνηση  σε  αυτο το σοβαρότατο  θέμα !
Σύμφωνη  σε αυτό και η κυρία Κουταλά ,όπως και ο κύριος  Σαββαόγλου!!
Αρνητικός ο Κύριος Ανουσάκης που  ήθελε  εφόσον υπάρχει απόφαση Τοπικού συμβουλίου να στηριχθούν σε αυτή!! 


Παρόν ο Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου ,και  ομάδα Πολιτων Πόρου που εξέφρασαν  τις  απόψεις  τους!Η  Εισήγηση του  Αντιδήμαρχου κύριου Σολωμού,η οποία και  ψηφίστηκε  και  από άτομα  αντιπολίτευσης ,,! εκτός όμως Σαββαόγλου και Κεκάτο  ήταν η εξής με  λίγα λόγια!
Καταρχήν Τον Πρόεδρο του Συμβουλίου τον έπιασε το Μεταξικό του!!  και  στην πρόταση της Κουταλά να  δούμε  την επιστολή που έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο  η απάντηση  Ανουσάκη!


Ωραία που τα λές  μα έλα που σε ξέρω,, προς  Μεταξά  απευθυνόμενος φυσικά!!


Το  κτίριο λοιπόν αποφασιστικέ να  δοθεί  για χρήση απο το Πανεπιστήμιο  για 3,5 μηνες εφόσον έρθει, Ισόγειο συν τα δύο επάνω δωμάτια! (Aυτό που δινόταν  πάντα  όπως αναφέρθει  )  και  μετά  η χρήση του να γίνεται για πολιτιστικά δρώμενα από τους συλλόγους και  την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ!!  
Εν συνεχεία  Το πανεπιστήμιο να έρχεται με αίτηση του  κατευθείαν στον Δήμο!!
Στο θέμα  έγκρισης  για εκθετήριο που χρηματοδοτεί η περιφέρεια αντιπροτείνεται ο χώρος στα Τζαννάτα λόγο του ότι είναι προσβάσιμος και κοντά στον Τάφο, και επίσης θα μπορούσε να προχωρήσει  η υπόθεση κτιρίου δίπλα στο κοινοτικό!! ,για  το οποιο  υπάρχει μελέτη από το 2002!
Φυσικά επιβάλλεται και η διαμόρφωση προς επισκεψιμότητα  στον χώρο του Τάφου ,  διότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα  και σε αυτό,  και  έχει υπάρξει και εκεί  μεγάλη εγκατάληψη!
Περίεργο επίσης  ήταν στο γιατί δεν παραβρέθηκε έστω ο κύριος Σωτηρίου ?
ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ  ΤΑ ΠΛΗΡΟΘΟΡΗΘΗΚΑ,, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ!!!




ΑΣ  ΔΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΑΝ ΠΡΕΣΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΧΑΛΙΩΤΗ
ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ (Σπ. Αλεβιζόπουλος)

το θέμα 9ο θέμα:  Παραχώρηση Δημοτικού κτιρίου Πόρου για αρχαιολογικές δραστηριότητες. Εισηγητής ήταν ο αντιδήμαρχος της περιοχής  κ. Σπ. Σολωμός.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΜΕΡΟΣ
επίσης  δείτε σημερινές αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου