Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Γιατι αυτή η διαμάχη?


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ!! " ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ"


"Η απόφαση του ΔΣ Κεφαλονιάς –όπως πληροφορηθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κεφαλονιάς- προβλέπει την παραχώρηση της αίθουσας «Ηρακλής» στο Πανεπιστήμιο του Βανκούβερ, εφόσον υπάρχει «επίσημο αίτημα από το Πανεπιστήμιο κατευθείαν στο Δήμο! Αν είχαν κάνει τον κόπο να διαβάσουν προσεκτικά την αίτηση μου θα μάθαιναν ότι η αίτηση του Πανεπιστημίου είχε υποβληθεί από τον υπογράφοντα ως ακαδημαϊκό εκπρόσωπο από φέτος του Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά! Αυτό ειδικά το τελευταίο το γνωρίζει προσωπικά ο κ. Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κεκάτος, Σαββάογλου και Παπαδάτος από το καλοκαίρι 2011 (παραπέμπω τη μνήμη τους στη -ατυχήσασα- σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο με την παρουσία τους και την παρουσία των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου). Δρ Αντώνης Βασιλάκης
Μια πρώτη εκτίμηση  ,,POROSNEWS  στην διαμάχη  ίσως  είναι  η  στάση  Κολώνα, που  έχει  κουράσει τον τόπο  ,που για  20 χρόνια  δεν έκανε αυτό που έπρεπε για πολλούς να κάνει από την πρώτη στιγμή!!! 
 Ισως   να  είχαν  ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα!!! 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕ  ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!



ΜΙΑ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ  ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ   Ανδρέα Γερολυμάτου  και την έδρα Νεοελληνικών Σπουδών στο πανεπιστήμιο Simon Fraser,  στο  Προεδρικό μέγαρο   και της  σχέση τους με την  περιοχή μας!
http://www.pronoikefalonias.blogspot.com/2012/03/simon-frazer.html
Ο αρχιτέκτωνας των σχέσεων Κεφαλονιάς - Πανεπιστήμιου  Simon Fraser είναι ο Μάκης ο Μεταξάς,, και  οφείλω αυτό  να  το  γράψω!!  Η φώτο  είναι έτους 2004,  με το Μάκη Μεταξά  είχαν επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο  Simon Fraser στο Βανκούβερ (Γερασιμος Φόρτες  ως Δήμαρχος Αργοστολίου και Πρόεδρος της ΤΕΔΚΚΙ και ο Μάκης ως Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων) για να σχεδιάσουν συνεργασία με ίδρυση θερινού παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Είχαν   προτείνει μάλιστα το Οικοτροφείο στη Λάσση εκτός από κάποιο χώρο στην περιοχή Σκάλας- Πόρου.  Τελικά έως και σήμερα  με  αρκετά  προβλήματα  φιλοξενοντουσαν στην περιοχή μας.!
ΚΑΙ  ΜΙΑ ΠΟΛΥ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΓΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου