Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!! ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


Ανάγκη Δημοτικής Συγκοινωνίας


Άμεση και επιτακτική η ανάγκη για την  δημιουργία

                Δημοτικής Συγκοινωνίας στην περιοχή μας.


                

                                                    Π. ΣΙΜΩΤΑΣ



Σήμερα στην μέση του καλοκαιριού 24 Ιουλίου, το ΚΤΕΛ μονοπωλιακός φορέας παροχής συγκοινωνιακού έργου στο νησί μας, καταργεί ή τροποποιεί δρομολόγια αδιαφορώντας για την εξυπηρέτηση του επισκέπτη που διάλεξε τον τόπο μας για τις διακοπές του. Θεωρώ άμεσα ότι πρέπει να παρέμβει ο Δήμος και η επιτροπή τουρισμού δρομολογώντας ένα από τα λεωφορεία του προγράμματος Καποδίστρια στην γραμμή Αγία Ευφημία, Σάμη, Πόρο, Σκάλα, Κατελειό - εκτελώντας δυο πλήρη δρομολόγια, ένα πρωί και ένα αργά το βράδυ. Θα δώσει άμεσα την δυνατότητα επικοινωνίας των δύων λιμανιών Πόρου-Σάμης αλλά συγχρόνως θα ενοποίηση τις τουριστικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς. Θα είναι σοβαρό κίνητρο για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του Πόρου που σήμερα δοκιμάζεται αλλά και των ‘άλλων περιοχών του τόπου μας. Θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο Του οφέλους που αποκόμισαν οι περιοχές κοντά στο αεροδρόμιο Από τις εταιρείες χαμηλού κόστους. Ο Δήμος σήμερα μπορεί να παρέχει αυτήν την υπηρεσία χωρίς ιδιαίτερο κόστος μια και μπορεί να χρησιμοποίηση υφιστάμενο προσωπικό , το δε κόστος καυσίμων υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης με τους τοπικούς φορείς ή επιμελητήριο. Είναι η στιγμή για πρωτοβουλίες, πρωτοβουλίες που θα Βοηθήσουν την περιφέρεια και θα αλλάξουν και τα δεδομένα προς όφελος όλων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


ΑΡΚΕΙ  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!
ΦΩΤΟ  ΑΒRPAN  (ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΝΑΓΑΤΟΣ)
ΚΑΙ  ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ  ΣΤΟ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,, ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΑΛΛΟΥ.

Ηταν λέει στα 40 πηγάδια του Αγίου γεμάτα  από διαφορετική  φυλή  ,και ο διάβολός τα είχε σκεπασμένα  να μη του φύγουν από μέσα,,εκτός αυτου   με τους Κεφαλονήτες,,
Στην ερώτηση του Αγιού γιατι αυτό δεν το  σκεπάζει!!   Η  απάντηση πολύ απλή ..!!
Αυτοί  λέει  δεν βγαίνουν,,, γιατι όποιος πάει να βγει τον τραβάνε οι άλλοι  ξανά  μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου