Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΡΟΥ!!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011


 Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΡΑΓΙΑ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ  ΜΕ ΤΟ   ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ  ΚΑΠΟΙΩΝ  , ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ  ΧΩΡΙΣ  ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΦΕΤΟΣ,, ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΤΕ  ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΤΙΜΕΣ  ΣΑΣ!!
ΒΑΣΙΚΑ  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ  ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ  20 Χ 25 =500 ΤΗΝ ΘΕΣΗ,  ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕ? ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΩΜΟΥΝ (ΕΝ ΕΤΟΣ 1992) , ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΑΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ 1ον ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ 2ον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΑΤΣΑΣ 30 Χ2 = 60 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ 10 ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΑ 6 ΕΥΡΩ:  ΤΙΜΗ ΠΙΑΤΣΑΣ ΕΩΣ ΠΕΡΙΣΥ  550 ΕΥΡΩ.


ΦΕΤΟΣ  ΤΑ  ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΙΑΤΣΑΣ  20 Χ25 = 500 ΜΕ ΑΞΙΑ 4.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝ ΦΠΑ 23% .ΣΥΝ ΔΗΜ.ΦΟΡΟ 2% ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ ., ΣΥΝ,,!   ΑΦΗΝΕΙ Ο  ΔΗΜΟΣ  ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΑΖ!  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ  ΤΟ  ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ  ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  ΔΙΚΑΙΑ  Η  ΜΠΛΕ  ΣΗΜΑΙΑ! ,(ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ) ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ!!
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ,, ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ  ΤΑ  ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ  ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ  ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ   BLOG   PRONOIKEFALONIAS!!!
ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΛΟΓΙΚΗ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ 2011 (30 ΜΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ (28 ΜΑΙΟΥ ANAΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΙΣΗ)

ΤΙ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΘΕΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου