Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα για το νέο πρόγραμμα του ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL 2014 - 2015



Από αύριο Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, ξεκινά το νέο πρόγραμμα του ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL για την τηλεοπτική σεζόν 2014 - 2015, με το καλύτερο περιφερειακό πρόγραμμα στο καλύτερο περιφερειακό κανάλι.

Τρεις μήνες μετά την ψηφιακή του εκπομπή σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, ο σταθμός ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των τηλεθεατών, δημιουργεί ένα πλήρες ενημερωτικό, επιμορφωτικό & ψυχαγωγικό πρόγραμμα με το σλόγκαν εδώ... μένεις!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Καθημερινά στις 21.00, Ο Τάσος Θεοδόσης και όλη η ομάδα του σταθμού δίνουν καθημερινά την μάχη της ενημέρωσης για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά. 

Δελτίο ειδήσεων Σ/Κ. Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, η Έλενα Μελίτα παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Νυχτερινό δελτίο ειδήσεων. Καθημερινά στις 24.00, Ο Νίκος Γιαπρακάς δίνει μια τελευταία ματιά στα γεγονότα από το στούντιο της Πάτρας.

Χαμηλή Πτήση. Καθημερινά στις 15.00, ο Διονύσης Ιθακήσιος μαζί με τους συνεργάτες του σταθμού κάνουν τα μεσημέρια μας ενδιαφέροντα, με όλη την επικαιρότητα που "τρέχει" με video από την Ελλάδα και τον Κόσμο, με καθημερινές απευθείας συνδέσεις με τους Μιχάλη Ανδρεαδάκη από την Κεφαλονιά και τον Νίκο Γιαπρακά από την Πάτρα να μας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις. 

European Steps. Κάθε Παρασκευή στις 23.00, Ο Σπύρος Καμπιώτης και ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος παρουσιάζουν Ελλήνων και Ξένων ευρωβουλευτών, ειδήσεις από όλη την γηραιά ήπειρο μέσα από την συνεργασία του ΙΟΝΙΑΝ και του europarl tv.

Προκλήσεις. Κάθε Τρίτη στις 22.00, ο Βασίλης Μούτσιος κάνει εβδομαδιαίες προκλήσεις και συζητήσεις, κυρίως από οικονομικά και κοινωνικά θέματα.
Η εκπομπή καλύπτει επίσης ζητήματα γύρω από τον τουρισμό που αποτελεί ένα από τα κεντρικά θέματα της Δυτικής Ελλάδας.

Η Άλλη Άποψη. Κάθε Πέμπτη στις 22.00, ο Νίκος Γιαπρακάς παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή με επίκεντρο την πολιτική και την κοινωνική ζωή της Πάτρας και της ευρύτερης Δυτικής Ελλάδας μέσα από ειδικά αφιερώματα και ρεπορτάζ.

Απέναντι. Κάθε Πέμπτη στις 23.00, ο Περικλής Πατσούρης είναι κοντά στις τοπικές κοινωνίες, αναδεικνύοντας θέματα και πρόσωπα επικαιρότητας.
Ευρύ Περιφερειακό άνοιγμα μέσα από την τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ.

Πολίτες με Κρίση. Κάθε Κυριακή στις 22.00, ο Χρήστος Ξένος παρουσιάζει μια εκπομπή που μας αφορά όλους με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, αναλύει τις ανθρώπινες και τις κοινωνικές συμπεριφορές καθώς η κρίση έχει επηρεάσει την κρίση μας. Η εκπομπή με βάση τον διάλογο δίνει προτάσεις από το αδιέξοδο.

Τα γεγονότα της εβδομάδας. Κάθε Κυριακή στις 14.00, Ειδησεογραφική ανασκόπηση στα κυριότερα γεγονότα της εβδομάδας που μας πέρασε. Παρουσιάζει η Έλενα Μελίτα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Πρόσωπα. Κάθε Παρασκευή στις 22.00, για 3η συνεχή χρονιά με μια εκπομπή που έγινε θεσμός. Ο Γιώργος Γεωργιάδης φιλοξενεί πρόσωπα από την Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο... ταξιδεύει με την κάμερα του σε ολόκληρο τον Κόσμο.

Σκέψου Διαφορετικά. Κάθε Σάββατο στις 20.00, Πιστεύοντας στην δύναμη της εικόνας και της τηλεόρασης ο Γεράσιμος Φεσσιάν μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΙΟΝΙΑΝ μας μεταφέρει και αναδεικνύει την καθημερινότητα των Ατόμων με Αναπηρία. 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ:

Τρέχα Γύρευε. Κάθε Σάββατο στις 21:30, Ο Άγγελος Σεβαστιάδης για 2η χρονιά περιπλανιέται στους δρόμους, ψάχνει, βρίσκει απίθανες ιστορίες. Μιλά με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας και μας κάνει την καλύτερη παρέα κάθε Σαββατόβραδο.

7 Μέρες Cinema. Κάθε Τετάρτη στις 22.00, Με την Τερέζα Λόξα. Μια εκπομπή που μας ταξιδεύει από το παρελθόν στο παρόν, από το χτες στο σήμερα. Μια νοσταλγική αναδρομή στον κινηματογράφο, στο πολιτισμό και τις τέχνες

Ζούμε Μαζί. Κάθε Σάββατο στις 19:30, μια εβδομαδιαία εκπομπή με θέμα τις κατασκευές και το σπίτι. Προτάσεις, ιδέες για το σπίτι και πρωτότυπες κατασκευές. Παρουσιάζει η Μαρία Τσουκαλά.

Κάνε Κλικ. Κάθε Σάββατο στις 19:00, με τον Μάρκο Παπαδάτο. Εκπομπή τεχνολογίας, internet & πολυμέσων. Όλες οι εξελίξεις αλλά και συμβουλές για το πως να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο προς όφελος μας και να μην πέφτουμε θύματα του.


Δείτε το διαφημιστικό trailer του νέου προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου