Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Aνοιχτή επιστολή προς «την κυρία με τα κίτρινα»…

 του Νίκου Ανουσάκη, Προέδρου του ΔΣ
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  KEFALONIAPRESS.GR ( ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ)
    anousakis_n.jpg
  • Αναγνώστες μου, 
  • οταν ο άνθρωπος χάνει την ψυχραιμία του, κοιτάξτε που καταλήγει!
 

 
Αγαπητή κυρία Χιόνη,
 
Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι το site είναι εδώ και πολύ καιρό αμφισβητούμενης αξιοπιστίας, δηλαδή «κιτρινιάρικο» για να μιλήσω και σε μια γλώσσα που καταλαβαίνετε. Επειδή όμως σε μία τόσο μικρή κοινωνία δεν μπορεί να είναι ανεκτό ένα χαλκείο ψευδών ειδήσεων θα ήθελα σε μία πρώτη φάση να σημειώσω τα εξής:
Όταν γράφετε ότι εγώ εμπόδισα τον συνεργάτη σας να λάβει πλάνα από οποιαδήποτε στιγμή του δημοτικού συμβουλίου ή της διακοπής του γράφετε ψέματα (κάτι που μπορούν να βεβαιώσουν όλοι παριστάμενοι) και σας ονοματίζω ανοιχτά ως ψεύτρα.
Όταν γράφετε ότι το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο «σχόλασε» ενώ η αλήθεια είναι ότι ολοκληρώθηκε κανονικά και ψηφίστηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξής του γράφετε ψέματα και σας ονοματίζω δημόσια ως ψεύτρα.
Όταν γράφετε σαν δεδομένο, εκμεταλλευόμενη τις φαντασιώσεις οποιουδήποτε, ότι κρύβομαι πίσω από το ψευδώνυμο «Αγγούριας» (εννοώντας την στήλη του «Ημερήσιου») γράφετε ψέματα και σας αποκαλώ απροκάλυπτα ως «ψεύτρα».
Δεν περιμένω βέβαια όλα τα παραπάνω να σας προξενήσουν και κάποια ιδιαίτερη αίσθηση αφού η μακρά διαδρομή σας στο ψεύδος (βλ, ρεπορτάζ για την τάχα κλειστή καντίνα του Μύρτου ή τις δόλιες ερωτήσεις σας σε συνέντευξη τύπου πως τάχα εγώ έσβησα τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δήμου) αποδεικνύει ότι πλέον για εσάς είναι τρόπος ζωής.
Καλά θα κάνετε πάντως και εσείς και ο «Ιθύνων Νους» που σας κατευθύνει να σταματήσετε τα μικροπολιτικά παιχνίδια όπως και τα φτηνά κολπάκια με τα μηνύματα των δήθεν ανώνυμων αναγνωστών.
Όπως σας έχω πει και κατ΄ ιδίαν για τα επόμενα χρόνια τόσο εσείς όσο και «η συντεχνία των αναξιοπαθούντων από τον Παρίση» που έχουν βάλει σκοπό ζωής την… «εκδίκηση» θα «χτυπιέστε και θα βασανίζεστε ξερνώντας όξος και χολή». 
Άλλωστε και προεκλογικά τα ίδια κάνατε και λέγατε αλλά ο κόσμος της Κεφαλονιάς με την ψήφο του έδειξε πόσο σας υπολογίζει. Είναι κοινή πια η φράση «Καλά μωρέ η Χιόνη το έγραψε, δεν είναι και τίποτα σοβαρό». Περαστικά σας και συνεχίστε πάντα έτσι, με συμμάχους το ψεύδος και την πολιτική προβοκάτσια.
 
Νίκος Ανουσάκης
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς 
POROSNEWS:
ΚΑΙ  ΕΓΩ ,, ΜΕ ΤΟ   ΟΧΡΑ  ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ,ΝΑ ΚΑΝΩ   ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΚΙ  ,   ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΟΥΣΑΚΗ ,,
(ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ SHOW)  ,ΛΙΓΑ  ΑΠΟ  TA  BINTEO  ΠΟΥ  ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ,, ΚΑΙ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!!  
 



ΚΑΙ  ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ  ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ:
porosnews.blogspot.com

ΚΑΤΙ ΣΑΝ BIG BROTHER , TO SHOW ΤΟΥ ΔΗΜ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου