Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

‘’Κυριακή στο χωρίο’’ στην πλατεία του Πόρου.

Σας γνωστοποιούμε ότι το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του Πόρου, τα γυρίσματα της εκπομπής της ΕΤ3 ‘’Κυριακή στο χωρίο’’. Πρόκειται για την τελευταία εκπομπή της τηλεοπτικής σαιζόν στην οποία συγκεντρώνονται όλα τα χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα που εμφανίζονταν σε εβδομαδιαία βάση στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ο αριθμός των φιλοξενούμενων μας στην Κεφαλονιά θα ανέλθει περίπου στα 1000 άτομα, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς και η διοργάνωση της συντονίζεται από το σωματείο ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων Πρόννων και τον Πρόεδρό του κ. Γιώργο Μεταξά (τηλ. 6977660872), με την αρωγή συλλόγων της ευρύτερης περιοχής των Πρόννων.


Είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία διαφήμισης του νησιού μας σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο πανελλήνιας εμβέλειας, καθώς θα προβάλλονται βίντεο και εικόνες από όλη την Κεφαλονιά. Η εκπομπή θα είναι πολύωρη, με πανηγυρικό χαρακτήρα, θα προβληθεί τις 2 πρώτες Κυριακές του Ιουλίου και μπορούμε να υπολογίζουμε και σε μελλοντικές επαναλήψεις της.
Κάθε βοήθεια στο δύσκολο έργο της άρτιας διοργάνωσης και της φιλοξενίας των επισκεπτών μας είναι ευπρόσδεκτη, από κάθε φορέα ή πρόσωπο που σχετίζεται με την προβολή της Κεφαλονιάς.

Ευχαριστούμε,
Εκ μέρους της κοινής διασυλλογικής συντονιστικής επιτροπής

Σωματείο ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων Πρόννων
Πολιτιστικός σύλλογος Πόρου ‘’Ο Πρόννησος’’
Πολιτιστικός σύλλογος Τζαννάτων
Πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Ειρήνης ‘’Το Αράκλι’’
  ΦΥΣΙΚΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ  ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ  ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ,  ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου