Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πετυχημένη Ολομέλεια την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας

με Εισηγητές  τον   Βουλευτή  του Νομού μας
Σπύρο   Μοσχόπουλο , το Διονύση  Γεωργάτο
και τον Μάρκο  Κοτσιλίνη .

  Για την Σ.Ε. της Δημοτικής Οργάνωσης Ελειού – Πρόννων
Ο Γραμματέας
Ιωάννης Κουρκουμέλης

ενα μικρό   φωτορεπορτάζ, και   βίντεο :
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΥΟ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ,,, ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ   ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΣΤΑ  ΔΥΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!



ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ,,ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ  ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!
Εν  συνεχεία μετά το  κακό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, για το κόμμα, βλέπει μια κακοδιαχείριση ,και ένα κόλλημα στα έργα που ήδη είχαν δρομολογηθεί,, και τα ανάφερε και επιγραμματικά,, μέσα στα πολλά  θέματα αναφέρθηκε και σε τρόπους να έχουμε πρόσβαση εκτός τους tour operetor ,με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους  ,με τις οποίες θα πρέπει να επιδιώξουμε την νέα χρονιά πλέον,, πιθανές πτήσεις απευθείας από ΑΓΓΛΙΑ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ.
Μας εξήγησε τους λόγους που δεν υπάρχει η δυνατότητα ίσου ΦΠΑ με μερικά νησιά του Αιγαίου, τα οποία το καθιέρωσαν από 20ετίας.διότι λόγο της επιτήρησης το πιο πιθανόν να αυξηθεί απλώς και σε αυτά,, αλλά σε συνεργασία με τους άλλους Βουλευτές των Ιονίων να επιτευχθεί κάτι στην ακτοπλοΐα.
Ο κύριος Γεωργάτος  μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιφέρεια... μόλις μετά βασάνων στην εκπνοή κατάφεραν να ψηφίσουν 31 Μάρτη προϋπολογισμό, για το ότι η Νομαρχία μας ήταν η μόνη στο να μην έχει ούτε έλλειμμα,ούτε περίσσεμα (μηδενική), διαψεύδοντας φήμες για χρέη!!
και ο κύριος Κοτσιλίνης με τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο, που θα μου πάρει πολύ ώρα να αναλύσω!!! Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις από τον κόσμο, οπού   και απαντήθηκαν ,μόνο  που  έκαναν την συζήτηση να κρατήσει  μέχρι αργά!!  
Πριν το Πάσχα θα έχουμε και την επίσκεψή της Υπουργού εργασίας  στο νησί μας .όπως ενήμέρωσε ο Βουλευτής   ( και φυσικά έχει  δημοσιευτεί) σε ερώτηση για την ανεργεία , και  τα προγράματα που τρέχουν ώστε να καταπολεμηθεί.









1 σχόλιο:

  1. Κοιτάξτε σε ποιούς αφήσαμε την τύχη μας και την τύχη των παιδιών μας. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Ν. Αντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή