Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΙΑ ΦΑΝΟΥΡΗ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΖΑΝΝΑΤΑ

ΘΕΣΗ ΡΙΖΑ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. "Το πρόγραμμα για φέτος προβλέπει την ολοκλήρωση της ανασκαφής στο σημαντικό ελλειψοειδές υστεροελλαδικό μέγαρο, μοναδικό σε όλο το Ιόνιο, που ανακαλύφθηκε στις ανασκαφές των ετών 2011 και 2012, και κυρίως τη συνέχιση της μελέτης των ευρημάτων από την ανασκαφή του. Θα ερευνηθούν τα χαμηλότερα και αρχαιότερα στρώματα και θα διευκρινιστεί η ακριβής χρονολογία οικοδόμησης του περίπου στα μέσα του 15ου αιώνα π. Χ. πάνω στα λείψανα αρχαιότερης κατοίκησης (πιθανόν 16oυ αι. π. Χ.), που εντοπίστηκαν στην ανασκαφή του 2012." — "ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ ΣΕΠΤ. 13" (10 φωτογραφίες)

POROSNEWS
ΕΓΩ  ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ  ΚΑΙ ΝΑ  ΣΧΟΛΙΑΣΩ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ!!, ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ  ,, ΠΟΥ  ΣΕ  ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ  ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ  ,, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΓΡΑΨΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ   ΜΟΥ,, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ  ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ  ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕ ΤΟ  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΦΑΝΟΥΡΗ!
ΦΥΣΙΚΑ  ΝΑ ΥΠΕΝΘΙΜΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ,,! ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,, ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ! ΚΑΙ  ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΑΠΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου