Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
Στην τοποθεσία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΝΑΓΑΤΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΄΄Ο Δ Υ Σ Ε Ι Α΄΄ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΄΄ΒΡΑΧΙΑ΄΄ ΄΄ΠΕΤΡΕΣ΄΄ ΄΄ΦΑΝΤΑΣΙΑ΄΄.Agelos Mantalvanos ΙΘΑΚΗ .ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΊΘΕΙ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΝΗΔΥΤΟ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΕΡΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ.ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΕΙΩΣ.
ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ 2012 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΑΒΡΑΑΜ

ΓΚΙΑΦΗΣ!!

ΚΑΙ  Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΤΟ  ΑΛΛΟ  ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ,, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ  ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΘΕΜΑ  !!!Στα βήματα του Οδυσσέα 

KAI ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ....ΟΔΥΣΣΕΙΑ !!!
ΦΩΤΟ  ΜΑΡΙΑ  ΓΚΙΑΦΗ,, 
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα. ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου