Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Η Πρώτη συνεδρίαση - Αναπτυξιακές ΙδέεςΗ Πρώτη συνεδρίαση


Αναπτυξιακές Ιδέες Χθές βράδυ

Μία πολύ καλή συζήτηση - συγκέντρωση χθες το βράδυ στο
 
κοινοτικό ,με θέμα τις αναπτυξιακές ιδέες

POROSNEWS:
ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ,, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,,  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΧΗΡΙΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ  ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΜΑΣ,, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ,,ΣΤΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ  ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,  ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΘΑ  ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ  ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΤΟΥ   ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Η ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
 

Αναπτυξιακές Ιδέες Χθές βράδυ

Μία πολύ καλή συζήτηση - συγκέντρωση χθες  το βράδυ στο κοινοτικό ,με θέμα  τις αναπτυξιακές ιδέες όπως  λέει και ο  κάτωθι  σύνδεσμος:
http://porosnews.blogspot.com/2012/04/blog-post_7388.html
Στους καλεσμένους  παραβρεθεί και ο Γεωπόνος    Nικόλαος  .Γαρμπής,  Γνώστης  του θέματος,, και  μας είπε  τις πολύ  καλές του  σκέψεις!
στις  αρκετές ιδέες που ακούστηκαν  , πρότασή του  για μια οικονομική αρχή ,  η καλλιέργεια  σε αρωματικά φυτά, και  μια έρευνά  ,για την προώθηση τους!!Επίσης αναλύθηκαν πολλές ακόμη οικονομικές καλλιέργειες με καλά  οφέλη!
Η ιδέα  είναι βιώσιμη,, έχει πολλές δυνατότητες ,και  σαν αρχική κίνηση  καλό είναι να συσταθεί ένα προσωρινό προεδρείο προς  δημιουργία Συνεταιρισμού που θα αναλάβει την οργάνωση και προώθηση  του  όποιου  προϊόντος αποφασιστεί!!
Εν αρχή συστάθηκε μια μικρή ομάδα έρευνας,  που σε επόμενη συγκέντρωση , θα μαζευτούν ενδιαφερόμενοι και θα συσταθεί  από αυτούς το προσωρινό τότε προεδρείο, που καλό θα ήταν να αποτελείτε από τα άτομα που θα συμμετέχουν ενεργά στο όλο εγχείρημα.  Σημαντική και η συμμετοχή  αν χρειαστεί γης από το μοναστήρι Άτρου ,,όπως μας ενημέρωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ιεράς μονής,, κύριος Αθανάσιος Σιμωτάς,, που πολύ πιθανόν να αναλάβει και την διαδικασία σύστασης  του νεοσύστατου συνεταιρισμού αν χρειαστεί τελικά!
περισσότερες πληροφορίες  σε μελλοντική μου ανάρτηση!
γιατί όπως  λέει και ο εμπνευστής της ιδέας  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΜΕΤΑΞΑΣ  <<Μην περιμένουμε όλα από των τουρισμό>>

Ακολουθούν   κομάτι από την  Εφημερίδα  που εκδίδει  (ΤΑ  ΦΡΑΓΚΑΤΑ) εδώ και  χρόνια ο καλεσμένος  της συγκέντρωσης ,,και μέλος του Συνεταιρισμου Ρομπόλας  κύριος Νικ. Γαρμπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου