Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

EYXEΣ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!


ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ! ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΘΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ,
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ,   ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ!

ΚΑΙ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ  ΜΕΤΑΦΕΡΩ ,,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ,,ΤΖΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΙΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ ,, ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ  ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,, ΚΑΤΙ ΠΟΥ  ΚΑΝΕΙ  ΣΕ ΚΑΘΕ  ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ,, ΚΑΙ  ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΟΛΑ  ΤΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ   ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,, ΠΟΥ  ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙ  ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!!

Ευχές από την Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλλ...
12 Απρ 2012
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ! ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ..
20 Δεκ 2011
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ! Αντώνιος Βασιλάκης. Αγαπημένοι φίλοι και καινούργιοι συμπολίτες μου. Θέλω να ξέρετε πως είστε μέσα στην καρδιά μου και τη σκέψη μου. Να δώσει ο Θεός να πάνε όλα ...

Σε  ένα λοιπόν  σοβαρότατο  θέμα,,που  επί χρόνια πλανάται,,ο Ζήλος 
ενός μεγάλου αρχαιολόγου  έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς..!
Ο  δρόμος προς την επίλυση  του ζητήματος πολύ πιθανόν να φτάνει  στην
λύση του, και με την συνεχή προσπάθεια και έργο του θα  έχουμε τις απαντήσεις
που έχουν γίνει μέσα σε όλη αυτή  την σεναριογραφία  στο μπλοκ!
Ευχαριστώ  όλους όσους  έχουν θέσει  την άποψη τους,  διότι βοήθησαν σε ένα όμορφο ταξίδι γνώσεων της ιστορίας μας, και μια ευκαιρία να ξαναξεφυλήσουμε τα δύο τεράστια ιστορικά έργα του Ομήρου.!  
Ολη αυτή φυσικά την  αναφορά  και  ισως  τη  κατάληξη  δεν θα την  είχαμε φυσικά αν δεν υπήρχε ο ζήλος στο θέμα από έναν  χωριανό μας,, που δεν έχω πολυαναφερθεί  ,αλλά  τα περισσότερα που ασπάζομαι  σαν δικά μου σενάρια ,, είναι από την δική του συνεχή   δραστηριότητα,  και Αναμένουμε  πολλά ακόμη και  από αυτόν και στο  μέλλον, και είναι ο Μάκης Μεταξάς!
Επισυνάπτω  το πολύ ενημερωτικό σύνδεσμο της ομιλίας του  το Σαββατοκύριακο στο ΤΕΙ,,
και θα σας συνιστούσα να  ακούσετε την ομιλία του,, και θα ξαναεπανέλθω στο θέμα.
πατήστε   στο κατω συνδεσμο:
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου