Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΝΥΚΕΡΕΥΣΕΙΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ ΣΑΜΗ 1/11/2012 ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ'' ΤΗΝ 25η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2004 ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΘΕΟΤΟΚΗ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ''ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ'' ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ Η BLUE
  STAR FERRIES ΝΑΥΛΩΣΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΝΜΕΖ (ΑΝ. ΚΑΛΒΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΟΝ. ΣΟΛΩΜΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ) ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ...
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ! ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ'' ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΤΟ ''ΚΟΚΚΙΝΟ'' ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ: ΣΑΜΗ - ΠΙΣΑΕΤΟΣ 06:45, ΠΙΣΑΕΤΟΣ - ΣΑΜΗ 07:25, ΣΑΜΗ - ΠΑΤΡΑ 08:30, ΠΑΤΡΑ - ΣΑΜΗ 13:30, ΣΑΜΗ - ΠΙΣΑΕΤΟΣ 17:15, ΠΙΣΑΕΤΟΣ - ΣΑΜΗ 17:50 .
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΕΤΡΟ ΚΥΠΡΙΩΤΗ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

ΤΟ ΚΑΛΒΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16:00

ΟΙ   ΦΩΤΟ   ΑΠΟ  ΜΑΡΙΑ  ΓΚΙΑΦΗ
ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΓΜΟΥΣ ΤΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΡΟ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΜΗ!
ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ    http://porosnews.blogspot.gr/2012/11/1600.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου