Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !



φωτογραφία του χρήστηΕταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας. 
Prof. Klavs Randsborg & Prof. Inga Merkyte στην κορυφή της ακρόπολης των αρχαίων Πρόννων.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας ενημερώνει τους Έλληνες και ιδιαιτέρως όλους τους Κεφαλλήνες απανταχού της γης ότι από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους ξεκινούν ξανά κάτω από την διεύθυνση του αρχαιολόγου Δρ. Αντώνη Βασιλάκη οι ανασκαφές στην Ν.Α Κεφαλληνία όπου ως γνωστόν η αρχαιολογική σκαπάνη εντόπισε τις μνημειώδεις μυκηναϊκές εγκαταστάσεις της εποχής του Οδυσσέως. Σε μία εποχή που η πατρίδα μας περνά μια από τις δυσκολότερες στιγμές της, η ευθύνη για την συνέχεια αυτής της τιτάνιας προσπάθειας περνά πρωτίστως στους Έλληνες πολίτες, σε όλους εμάς τους Κεφαλλήνες, στους εθελοντές, στους φιλέλληνες και σε όσους και όσες δύνανται να συστοιχηθούν αναλαμβάνοντας όλοι μας και από κοινού την μεγάλη τιμή και ευθύνη.
Σας προσκαλούμε να γίνετε συμμέτοχοι, χορηγοί και αρωγοί σε αυτή την ιστορική προσπάθεια.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail : prokef@hotmail.com και συνδεθείτε μαζί μας στην σελίδα μας στο facebook.http://www.facebook.com/EtaireiaMeletonProistorikesKephallenias?ref=tn_tnmn
 


ΕΠΙΣΗΣ  ΣΕ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,,
ΚΑΙ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΜΙΑ ΕΥΡΎΤΕΡΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ,  ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝ,  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ, ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΥΡΥΜΑΤΩΝ ή ΓΡ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου