Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟ- ΡΙΟ - ΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ,, ΟΛΑ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ,,  ΚΑΙ  Ο ΚΑΙΡΟΣ  ΘΑ ΜΑΣ  ΚΑΝΕΙ ΤΟ  ΧΑΤΗΡΙ  ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΚΑΤΑ  ΒΑΘΟΣ!!
ΟΠΩΣ  ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ  ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ  ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΡΟΥ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ  ΣΤΙΣ  12:30  ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΤΟΥ ΚΡΥΜΕΝΟΥ  ΘΗΣΑΥΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ 12 ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΆ  ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ  ΣΕ 4  ΕΥΚΟΛΕΣ  ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΜΕ  ΕΠΑΘΛΟ ΤΑ 100 €  ΤΟΥ  ΚΡΥΜΕΝΟΥ  ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΠΡΟΝΝΩΝ.!!

Ηδη  επιχειρήσεις  του Πόρου έχουν  αρχίσει να γίνονται  μικροί  χορηγοί  αυτής της  προσπάθειας,, (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ  ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ)  και σε αυριανή  βραδινή ανάρτηση θα  έχω μια  παρουσίαση!
Ξεκίνησε  Το Σούπερ Μάρκετ Σιμωτάς Γεράσιμος, και το Κομμωτήριο Μανέντη 
Φαρμακείο Αικατερίνη  Βαγγελάτου,  Εμπόριο Καμπίτσης  Νικόλαος 
Σουπέρ Μάρκετ Κρητικός Σταύρος,  και  το κατάστημά καλυντικών  Αθηνά !!!
Αμέσως  μετά  θα  ακολουθήσουν  τα παιδικά  χορευτικά  του Πρόνησου, και  την  Βασική έναρξή θα την κάνουν Οι  καντρίλιες από την  Ληξουριώτικη   Ομάδα  ,,που όπως και Πέρυσι, έτσι και φέτος  θα μας  τιμήσουν  με  την παρουσία  τους  ,,και  τους  ευχαριστούμε!!
Στις  15:00  φυσικά  Η μεγάλη Παρέλαση με Αρματα και πεζοπόρα τμήματα  σε διψήφιο αριθμό, και  συνέχεια  στην Πλατεία με  χορευτικά, Θεατρικό, Δραστηριότητες όπως πέρυσι για  παιδιά και  πολλά άλλα  , με κατάληξή  το μεγάλο Πάρτι του Λυκείου  στο κατάστημα Κεντρικον ,,(στο Κέντρο της  Πλατείας!!  Σας  περιμένουμε  όλους, πιστεύοντας ότι και  φέτος  θα  περάσουμε  όλοι καλά!
 Η  Γέφυρα  Μπέλεϋ  Τύπου  Μ2,, έτοιμη ,,θα την φέρουν οι Στρατιώτες σε πολύ λίγες    μέρες,,    
Eνα  βαψιματάκι και   έγκριση  απο  το  Γ.Ε.Σ!!!!!!!!!!!!!!



Τα παιδιά που θα συμμετέχετε στο άρμα του MASTER CHEF JUNIOR  θα πρέπει να φοράτε μαύρο παντελόνι, άσπρη μπλούζα ή πουκάμισο, σκούφο άσπρο μάγειρα κ ποδιά άσπρη ολόσωμη, πάνω στην οποία θα πρέπει να βρίσκεται το σήμα του MASTER CHEF.
Στα χέρια μπορείτε να κρατάτε όποια κουζινικά θέλετε (κουτάλες, πιρούνες, κατσαρολάκια, κλπ.).
Όσοι θα συμμετέχετε στο άρμα της γέφυρας θα πρέπει να φοράτε στρατιωτικό παντελόνι (παραλλαγής), χακί μπλούζα η στρατιωτική όπως το παντελόνι, κ καπέλο ΑΝ υπάρχει.
Στα χέρια μπορείτε να κρατάτε ΠΛΑΣΤΙΚΑ εργαλεία ( φτυάρια, κατσαβίδια, κλπ).
Στα γκρουπ των παιδιών μπορούν να συμμετέχουν κ γονείς αν θέλουν μεταμφιεσμένοι πάντα ανάλογα με το θέμα του άρματος που θα συμμετέχουν.
Την ημέρα του καρναβαλιού θα πρέπει να είστε ΟΛΟΙ στην πλατεία στις 2:00 το μεσημέρι για να γίνει η τελική ετοιμασία των γκρουπ.  

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ,,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΜΑ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ   ΕΜΕΙΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
ΜΕ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ
ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΓΙΑ  ΟΛΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ  ΕΔΩ
ΝΑ  ΣΑΣ  ΒΑΛΟΥΜΕ  ΜΥΑΛΟ
ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΟΥΜΕ  ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ
ΟΛΑ  ΘΕΛΟΥΝΕ  ΔΟΥΛΕΙΑ

ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ  ΕΠΙΜΟΝΗ
ΚΑΙ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΠΙΟ  ΠΟΛΥ
ΓΙΑ ΝΑ  ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ
ΓΕΦΥΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΙ   ΓΕΡΗ!!

2 σχόλια:

  1. κατσε να περασει η φετινη!!μην σε τρομαζει το οτι ,,σκεφτομαστε και το 13!!, ειναι γρουσουζικο,, και θέλει δουλεια απο τώρα,, εξάλου να μην κολήσουμε και στο ότι ολά θα σταματησουν με το τέλος του 2012!!που πιστευουν αρκετοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή