Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ


ΔΗΜΟΣ: Δρομολογήθηκε η λύση για την Γέφυρα του Πόρου

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ,,  ΑΠΟKEFALONIAPRESS,,
ΛΟΓΟ  ΤΟΥ ΟΤΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

 ΘΑ  ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΣΤΟ  POROSNEWS:
gefyra_porou_300.jpgΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Αργοστόλι 19-1-2012                                                         ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

     
      Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και την παρέμβασή της στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός, κλιμάκιο του 725 ΤΜΧ με επικεφαλής τον συνταγματάρχη κ. Λάλο, επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη 17-1, την γέφυρα του Πόρου, με τη συνοδεία του Α/Δημάρχου κ. Παπαδάτου Νικολάου, του δημοτικού συμβούλου κ. Καμπίτση Βασιλείου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πόρου κ. Κουστουμπάρδη Επανεινώνδα και με την παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πόρου.

      Στη συνέχεια μετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Παρίση Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων κ. Παπαδάτο Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο Σαββαόγλου Σάββα, τον δημοτικό Σύμβουλο Καμπίτση Βασίλειο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας, όπου και συζητήθηκε εκτενώς η προτεινόμενη από το κλιμάκιο λύση που αναφέρεται σε αντικατάσταση της ανεπαρκούς υπάρχουσας γέφυρας τύπου «Μ1» με βαρέως τύπου γέφυρα «Μ2» καθώς και οι απαιτούμενες ενέργειες για την μεταφορά και συναρμολόγησή της.


      Κατόπιν αυτών απομένει η υπηρεσιακή έγκριση της τοποθέτησης της νέας γέφυρας ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.


     Ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής άμυνας κ. Αβραμόπουλο, τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου μας.    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου