Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!


ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:
ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ  ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,    Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΕΤΑΣ  ΑΚΟΥΣΕ  ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ   ΜΑΣ  ,  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ  ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΣΙΜΩΤΑ  ΠΑΝΑΓΗ,  ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ   ΠΟΥ  ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ  , ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΜΕΣ ΚΡΟΥΑΖΕΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ!!!!    

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ,, (ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΘΑ ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ), ΟΜΩΣ  ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΘΑ  ΗΘΕΛΑ    ΝΑ   ΤΟΝΙΣΩ   ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ   ΕΡΓΟ  ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ,, (KAI ΦΥΣΙΚΑ MAΣ  ΒΡΙΣΚΕΙ  ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ),   ΕΙΝΑΙ   ΟΤΙ   ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ    ΠΟΡΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΙΚΟΙ   ,ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΜΠΕΙ   ΣΕ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ  , ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΙΣΜΩΝ..! ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΤΣΟΥΚΗ
ΕΡΓΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ,ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΛΥΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΡΟΥΑΖΕΟΠΛΟΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!! ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ  ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΟΙΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΑ!  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ!


 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΚΑΙ ΤΟ  ΕΓΡΑΦΟ  ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ  ΠΡΟΣ  ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΛΕΤΑ,  ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,  ΚΑΙ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ  ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΜΕ  ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ,  ΚΑΙ  ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ  ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ  ΛΟΓΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου