Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

SKALA KEFALONIA! Με Τιμή, Δ.Γ.Ζαπάντης

21 Ιουλίου Εν Χριστώ Ετος 2011‏!!

Από: Kakia Papachristou ·
DHMHTRHS (ATILAS) ZAPANTHSΞύπνησα 6:30 το πρωί για να πάω στη δουλειά...Ο ουρανός ήταν μουντός, σε αντίθεση με τις άλλες μέρες που ο ήλιος ανέτειλε σε έναν καταγάλανο ουρανό, σήμερα ήταν μουντός, θλιμμένος - μήπως ήταν ένα κακό σημάδι για την εξέλιξη της ημέρας;;; αναρωτήθηκα...


Οι ώρες περνούσαν, στις 12:30 περίπου χτύπησε το τηλέφωνό μου, ήταν ένας συγχωριανός μου:«Πήγαινε να αγοράσεις τον Ημερήσιο και διάβασε την τελευταία σελίδα», μου είπε οργισμένος !!! Αμέσως πήγα, αγόρασα την εφημερίδα και διάβασα ένα μονόστηλο που με εξόργισε. Τίτλος : ''ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ. Ανοίγει τώρα ο δρόμος για την επέκταση του πεζόδρομου στο χωριό''.
Ο τέως Πρόεδρος Τοπικού Κ.Α.Τσιμάρας με ύφος -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- ευεργέτη, ευχαριστεί αυτοβούλως , χρησιμοποιώντας κατοίκους και επαγγελματίες της Σκάλας ότι αυτοί ευχαριστούν...θεωρώντας ότι ο περιφερειακός έλυσε το οικονομικό πρόβλημα του τόπου.
Κύριοι, ο περιφερειακός δρόμος καλώς έγινε, εξυπηρετεί όμως όσους δεν θέλουν να μπουν και να παραμείνουν στον οικισμό. Επίσης, εξυπηρετεί τα ολίγα βαρέα οχήματα που τυχόν θα κινηθούν, γιατί και αυτά λόγω κρίσης τα περισσότερα είναι αραγμένα και άλλα αποσυρμένα από την κυκλοφορία.
- Θέλω να μου απαντήσετε, στα μαγαζιά του χωριού, πόσα Ευρώ θα αφήσει ο περιφερειακός;;;
Αν Κύριοι, οι τουρίστες από όπου και να έρχονται δεν μπουν στον οικισμό μέσα να δουν το χωριό μας, να παραμείνουν μέσα στο χωριό, να δαπανήσουν τα χρήματά τους στα καταστήματα του χωριού, η οικονομία όλων μας θα είναι φτωχότερη και έλλειψη ευμάρειας στους κατοίκους ενός τόπου σημαίνει μαρασμό και για τον ίδιο τον τόπο.
- Κύριε τέως Πρόεδρε, παρουσιαστήκατε από το πουθενά και κάνετε δηλώσεις εκ μέρους των κατοίκων και όλων των επαγγελματιών;;;αλήθεια Κύριε τέως Πρόεδρε, πόσους κατοίκους ρωτήσατε και ποιούς επαγγελματίες;;;Πότε θα μάθετε επιτέλους να μην καλύπτεσθε μέσα στην ανωνυμία του πλήθους;;;Και κάτι άλλο, εσείς σαν Πρόεδρος, τί έργο κάνατε Κύριε Α.Τσιμάρα;;;γιατί καθώς θυμάμαι,εσείς τον Οκτώβρη μετακομίζατε στο Αργοστόλι και για να πάρουμε μια υπογραφή, σας ψάχναμε!!!

Μην παίζετε με τη μνήμη και τα''θέλω'' των Σκαλισιάνων γιατί σύντομα οι εξελίξεις θα σας εκθέσουν, και εσάς και αυτούς που εκπροσωπείτε.

Με Τιμή,
Δ.Γ.Ζαπάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου