Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ανταλλάσουν δρομολόγια ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ από 9 ιουλίου

ΑΥΤΗ  HTAN  Η  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!




 

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ;
Όπως και να έχει, το ΕΓ/ΟΓ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ μετά από μια αδιάκοπη παρουσία 16 χρόνων στη γραμμή Πάτρας-Σάμης-Ιθάκης καλείται για πρώτη φορά να υπηρετήσει τη γραμμή Πόρου-Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 2 Ιουλίου το απόγευμα θα έχουμε σκάτζα των πλοίων της Strintzis Ferries που σημαίνει ότι από τις 3 Ιουλίου και για περίπου 2 μήνες (τουλάχιστον) το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ θα εξυπηρετεί τη γραμμή της Σάμης ενώ το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ τη γραμμή του Πόρου.

Η πληροφορία μας είχε έρθει από πολύ νωρίς όμως καθυστερήσαμε να την δημοσιοποιήσουμε εφόσον η πλοιοκτήτρια εταιρεία, σκοπίμως ή όχι, δεν έχει ενημερώσει το επιβατικό κοινό. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους γίνεται αυτή η αλλαγή, δεν είναι όμως του παρόντος η ανάλυσή τους...
Ας αρκεστούμε στην ευχή να έχει θετικά αποτελέσματα αυτή η κίνηση και να μην προκαλέσει αντιδράσεις.
Καλή δύναμη στα πληρώματα των δύο πλοίων!
 
Την είδηση κλέψαμε από τους Kefalonites Karabolatres

 ΚΑΙ   ΧΘΕΣ   ΟΙ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ: (ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ STRINTZIS FERRIES (ΔΗΛ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ ΣΤΟ ΣΑΜΗ-ΠΑΤΡΑ-ΙΘΑΚΗ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου