Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕς




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ  ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΣΤΙς  6 ΙΟΥΛΙΟΥ  

Κάλεσμα Συμμετοχής ‘’Ο Πόρος πρωτοπόρος’’

  
Το  Σ.Ε.Δ.&.Δ  ‘’οι προννοι’’  διοργανώνει ομαδική έκθεση με θέμα παλιά αντικείμενα . όλοι  οι Κεφαλλονίτες έχουν το βλέμμα τους στον Πόρο ,
Βρείτε ό,τι θέλετε στην μεγάλη ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 
Την  Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στην Πλατεία του Πόρου, ανταλλάσσετε, αγοράσετε ,πουλήσετε , δωρίσετε , θα βρείτε  , από συλλεκτικά γραμματόσημα, βιβλία, πίνακες, χειροποίητα, έργα τέχνης,  κεντήματα έως και αργαλειό  κλπ.
 Καλούμε όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να αποστείλουν στο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση georstudio@otenet.gr  για να εγγραφτούν, έως στις 20 Ιουνίου.  
 Για περεταίρω πληροφορίες  στο τηλέφωνο του οργανωτή Γεώργιος Μεταξάς 6977660872.
 Κάντε μια βόλτα στο σπίτι σας...σίγουρα θα έχετε αντικείμενα που δε σας είναι χρήσιμα....ίσως είναι απαραίτητα όμως σε κάποιον άλλον, η για το αναμενόμενο λαογραφικό μας μουσείο του Πόρου . Ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες ανταποκριθούν στο κάλεσμα συμμετοχής.                        

                Επ/ πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς


δειτε  και μια  δική μου  σχετική ανάρτηση! ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΣΣΣ!

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014


ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ https://www.facebook.com/media/set/...


Η ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!
Φωτογραφίες: 66

ΕΙΧΑ  ΜΙΑ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΕΡΥΣΙ   ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΥΡΙΟ  (ΠΑΝΤΕΛΗΣ  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ)  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!!,, ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ,, ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ ΦΥΣΙΚΑ!  Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ  ΓΙΑ  ΟΤΙ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ,, ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,, ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ,, ΚΑΙΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ,,!!
ΜΙΑ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ,, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ  ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,,  ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,  ΚΑΙ  ΠΟΥ  ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ  ΠΑΝΤΟΥ  ΜΕΓΑΛΑ  ΟΦΕΛΗ!,, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΙΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου