Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ  ΣΥΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΟΡΟΥ!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΡΟΥ!!!


ΜΙΑ ΠΡΌΧΕΙΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΙ ΣΥΖΗΤΉΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ:
Βασικά ευχαριστούμε τους παρευρισκόμενους καλεσμένους και μή, !! που ήρθαν και μας ενημέρωσαν πάνω στο θέμα,, εκεί ήταν όλοι οι τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχος   κος Κώστας Ζαπάντης,πρώην Αντιδήμαρχοι Γαβριελάτος Γιάννης και Σιμωτάς  Παναγής,  Λαική συσπείρωση,τοπικό συμβούλιο, και οι σύλλογοι περιοχής όπως και πολίτες!
Εν  αρχής έγινε μια παρουσίαση ,  στο  πως έγινε η αυτοψία της τεχνικής υπηρεσίας,,,και  με  αποτέλεσμα να μας γνωστοποιηθεί,
Εμείς με  σειρά μας να υποχρεωθούμε να πάμε εκτάκτως να το φέρουμε επείγον θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 22  Νοεμβρίου,με βασικό αίτημα άμεσο έλεγχό και αποκατάσταση της γέφυρας, και αποκατάσταση των ζημιών στην παραλιακή διάβαση.
Αν και δεν είχαμε  τα Πρακτικά  ,, (δεν μας δόθηκαν) ,, Ομόφωνα τότε με λίγα λόγια  θα οδεύαμε προς  την λύση στο πρόβλημα.
Ο κύριος  Παπαδάτος  μας  ενημέρωσε για όλες όσες ενέργειες έχουν γίνει ,επικοινωνία με το μηχανολογικό τμήμα του Στρατού , και  προσπάθεια  για  άμεση αποκατάσταση στην παραλιακή  διάβαση , πιθανόν και από Τετάρτη  (όπως συμπλήρωσε ο κος Σολωμός)!!
ΕΔΩ  ΝΑ  ΣΧΟΛΙΑΣΩ!! , ΣΤΟ ΕΓΡΑΦΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΡΟΣ725 ΤΜΧ Στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ,  έχει επισυναπτεί η έκθεση αυτοψίας τεχνικής υπηρεσίας ,ζητουν ενημέρωση για τυχών δική τους αυτοψίας (που τελικά  η φετινή τους επίσκεψη ήταν για το γεφύρι στα Γριζάτα,,όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος),και επίσης  την γνώμη τους για την έκθεση, και λήψη μέριμνας για άμεση επισκευή)
ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ <<ΕΠΕΙΓΟΝ!!>>
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ:
Καταρχήν έχουμε τρία θέματα  μας είπε  μεταλική γεφυρά  έλενχος και επιδιόρθωση,, Νέα γέφυρά, και βασικό γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς στην παραλιακή διάβαση!
Στο θέμα συντήρησης  είπε  και  (όπως ήδη είχα ενημερωθεί τόσο και από Βουλευτή ,τότε Αντινομάρχης ,κύριο Μοσχόπουλο,όσο και από τον τότε αντιδήμαρχο κύριο Γαβριελάτο)το ετός 2007 έγινε έλενχοσ και  προσθήκη κάποιων κλειδιών που έλειπαν , οπως  και σφίξιμο σφιγκτήρων όπου χρειαζόταν.
Μας είπε τρόπους χρηματοδότησης  για την νέα γέφυρα.., και ενέργειες επί Δημαρχείας  Μάκη Μεταξά  έτους 2004 ,και 2009!  Βασικό πρόβλημά  τόνισε  είναι του ότι στην γέφυρα απαιτείται  αργή διέλευση.
για να μην μακρηγορώ μίλησε μετά ο καμπίτσης , ο Ανδρέας Ζαπάντης ,(ο οποίος μας είπε πολλά σημαντικά,) ,η Λαϊκή συσπείρωση,που  μας  ενημέρωσε και για λοιπα προβλήματα  που υπάρχουν  και πρέπει να απασχολήσουν τους συλλογους γονέων,, και άλλοι.!
Η   ένταση ανέβηκε στην σωστή νομίζω παρατήρηση του κύριου Γαβριελάτου Γιάννη, στο θέμα με την τρύπα μέσα  στο ποτάμι,όπου στην επόμενη κατεβασιά υπάρχει και ο κίνδυνος να μας πνίξει το ποτάμι ,εφόσον τόσο καιρό δεν βρέθηκε μισή μπετονεριά να  την κλείσει.


ΦΩΤΟ  ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ  20 /10 , ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ
 Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ  ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,, ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ  ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ   ΑΠΡΑΞΙΑ,, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΑΚΟΜΗ   ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ  ΠΟΛΥ    ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΕΦΥΡΑΣ,, Η ΚΑΠΟΙΑΣ   ΑΛΛΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου