Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΩΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

4 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  http://anexarttitos.gr/



“ΑΝΑΒΕΙ” Η ΜΑΧΗ
ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος
Μπορεί να βρισκόμαστε στο ζενίθ του καλοκαιριού, όμως η μάχη για τις εκλογές του ΕΒΕΚΙ που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Φθινόπωρο έχει ανάψει στην κυριολεξία.Ήδη, τέσσερα ψηφοδέλτια θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσουν την εκλογική μάχη, ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία να εμφανιστεί και κάποιο άλλο.
Πιο συγκεκριμένα:

1)Το πρώτο ψηφοδέλτιο που επισήμως έκανε γνωστό ότι θα δώσει τη μάχη των εκλογών για το τοπικό Επιμελητήριο είναι αυτό που θα υποστηριχθεί από την τοπική Ν.Δ. και θα έχει επικεφαλής την κα Ειρήνη Στεφάτου. Την ιδρυτική διακήρυξη του ψηφοδελτίου που δημοσιεύθηκε εδώ και λίγο καιρό υπέγραφαν οι κάτωθι:
Γεράσιμος Κοκκόσης, Παναγής Πανταζάτος, Πέτρος Αμβροσιάτος, Γεράσιμος Παπαδάτος, Μιχάλης Κονταρίνης, Σπυρίδων Κουλουμπής, Παναγής Αναγνωστάτος, Ηλίας Παπαδάτος, Γεώργιος Φωκάς, Νικόλαος Λοράνδος, Βασίλειος Ρουχωτάς, Ειρήνη Κονταρίνη, Ανδρέας Μαρκαντωνάτος, Κώστας Κατσαμπίρης, Δημήτρης Προβολισιάνος, Αλέξανδρος Τζωρτζάτος.
2)
Ακολούθησε μόλις προχθές, ένα δεύτερο ψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει επικεφαλής τον πρόεδρο της “Κράνης” Σταύρο Σπαθή, ενώ εκτιμάται από τους πολιτικούς παρατηρητές ότι το ψηφοδέλτιο αυτό στηρίζεται “υπογείως” από το “Ρεγγίνα”, καθώς σ' αυτό συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του. Πάντως, το ψηφοδέλτιο αυτό δεν φαίνεται να έκανε καλή αρχή, καθώς ήδη φαίνεται να έχουν ξεκινήσει οι “διαρροές”. Κάποια από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν φέρεται να διαψεύδουν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο αυτό, κάτι που έχει δημιουργήσει ένα θολό τοπίο γύρω από την παρουσία του και τη συγκρότησή του.
3) Θεωρείται βέβαιο ότι το τρίτο ψηφοδέλτιο που θα συμμετέχει στις εκλογές θα είναι αυτό με επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο του ΕΒΕΚΙ Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ως προς τη συγκρότηση και στελέχωση του ψηφοδελτίου.
4) Ως είθισται σε κάθε μάχη του Επιμελητηρίου συμμετέχει και ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ, η ανακοίνωση του οποίου αναμένεται και αυτή το προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου