Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 2 ΚΑΙ 3

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!
Ιερά Ελλάς
-ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ.


-ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΣΑΝ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.

-ΟΙ ΘΕΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ...
" Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝ ,ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΧΕ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΝΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΛΟΦΟΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ. Ο ΕΥΗΝΩΡ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΛΕΥΚΙΠΠΗ.

-ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΩ. ΟΤΑΝ Η ΚΛΕΙΤΩ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΩΡΑ ΓΑΜΟΥ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΚΟΡΗ, Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΛΑΓΙΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΔΙΔΥΜΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ, ΜΟΙΡΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΗ".

-ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΚΡΙΤΙΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΝΙΑ (ΕΥΜΗΛΟΣ,ΑΜΦΗΡΗΣ,ΕΥΑΙΜΩΝ, ΜΝΗΣΕΥΣ, ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΕΛΑΣΙΠΠΟΣ, ΜΗΣΤΩΡ, ΑΖΑΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ) ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΑΣ.

-"...Η ΓΕΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΗ.ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ"...

-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, Ο ΠΛΑΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: "...ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ -ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ- ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΑΦΘΟΝΗ ΞΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΕΤΡΕΦΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ"...

-ΑΚΟΜΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΚΟ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΔΙΑ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟΣΟ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΟΣΠΡΙΑ. ΦΡΟΥΤΑ,ΠΟΤΑ, ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΗΓΕ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΦΘΟΝΙΑ.

-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΡΙΤΙΑΣ".

-)(- ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ -)(-
-ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
...

-)(- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ.
-ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ-MEΡΟΣ 3.
-ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ.
-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ Η ΑΛΛΩΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΜΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
-ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ.
ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΛΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ D.N.A. MAΣ.
-ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΣΕ 950 ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣΕ 300 ΠΛΟΙΑ. Ο ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΠΛΕΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.
-ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΛΕΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΛΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΛΟ, ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΑΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
-ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΖΩΝΤΑΙ.
-Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΙ ΩΡΕΣ.ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΠΕΤΙΠΟΥ 30 ΠΛΟΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙΕΧΑΣΑΝ 30 ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΠΛΟΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ.ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ.ΟΤΑΝ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ.Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΔΕΚΑ ΜΗΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ 17 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΕΔΗΝΙΑ.
-Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΗΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΟΝΟ 40 ΠΛΟΙΑ.ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 45 ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ), ΜΟΛΙΣ 8 ΜΙΛΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ "ΜΑΓΚΑΝ".
-ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙΡΟΪΚΑ ΚΥΜΑΤΑΥΨΟΥΣ 250 ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 9 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΓΚΑΝ Ή ΜΑΓΚΝΟΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ,ΤΟ ΕΤΟΣ 9,267 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.
-ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΦΟΒΕΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΗ.
-ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
-ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ.
-ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
-ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
-)(- ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ-)(-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου