Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ

Ενας Blogger υπόψήφιος Τοπικός Σϋμβουλος Πόρου

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014


BΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ,, Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ!!!

ΜΑΙΡΗ  (ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ)  ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗ,, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,,           ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ     ΠΑΡΑ    ΠΟΛΛΑ  ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΕΝ  ΕΤΟΣ  2006,, ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ  ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΠΑΝΤΗ  ΠΡΩΤΗ ΣΕ
ΣΤΑΥΡΟΥΣ  ΣΕΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,, ΑΛΛΑ  ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ  ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑς!! Η ΜΑΙΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ   ΓΙΑ  ΣΤΟΧΟ ,,ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ  ΨΗΛΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΕΤΈΧΕΙ  ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ       ΤΟΥ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ   ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ    ΚΑΛΑΦΑΤΗ,,

   (ΤΑ ΟΠΟΙΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕς, ΚΑΙ 
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ  ΣΤΙΣ  20:30)

ΟΠΟΤΕ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!!

Να  θυμίσω  άλλη μια φορά ,, Οτι  ψηφάμε  για Τοπικό  εως   2 συμβούλους ,,στην Δημοτική   μας κοινότητα    και  3 Δημοτικούς συμβούλους  ,από την Δημοτική ενότητα (ελειου Πρόννων )
συν έναν  ακόμη σε  άλλη Δημοτική  ενότητα!
Ο συνδυασμός που κερδίσει τις εκλογές ,,ανεξαρτήτου  αποτελέσματος κατά τόπους,, θα παίρνει τις τρεις από τις 5 έδρες!! στις Δημοτικές κοινότητες   (ΣΑΜΗ-ΛΗΞΟΥΡΙ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ)
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΟ 2010!

http://pronoikefalonias.blogspot.gr/2014/04/2010.html   μονο ο Θωδοράκης θα καταιβει,,,?ήναν να μην ανοιξει ο δρόμος,, έτσι και ο "ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ" του Πόρου,, αρχιζει προεκλογικό αγώνα!!, με "θα" αυτά που προτείνει τόσο καιρο από το μπλοκ και δεν τον ακούει κανεις!!
κατεβαινω με το ποτάμι ΒΟΧΥΝΑ,,,, Μπας και μας πάρει όλους και ησυχάσουμε!!
kefaloniapress.gr : ειδήσεις, διαγωνισμοί δημοσίου, εύρεση εργασίας, μικρές αγγελίες, forum και
KEFALONIAPRESS.GR


 
 από  KEFALONIAPRESS
Ο Γιώργος Γκιάφης, ενας νέος άνθρωπος, επαγγελματίας στο χώρο των εστιατορίων και διαχειριστής του πετυχημένου blog Poros News   , δοκιμάζει τη ....τύχη του και στη πολιτική, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος του χωριού του.
Μόνο που δεν ανακοινώνει με ποιον υποψήφιο Δήμαρχο κατέρχεται..  Το αφήνει για έκπληξη! 
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10154534_518933254892470_1729797130218883523_n.jpg
 Εν τω μεταξύ οι ορδές των φανατικών ψηφοφόρων του Γιώργου  τον ακολουθούν παντού με πλακάτ και πανώ, ενώ ο διάσημος Ποριώτης καλλιτέχνης  γραφίστας Αβραάμ Παναγάτος  έχει αναλάβει όλα τα προεκλογικά εφέ και τρυκ , όπως βλέπετε και στις εικόνες που δημοσιεύουμε. 
Γιώργο προχώρα ! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου