Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

μια προσπάθεια εξήγησης της Κακομοιριάς μας!!

Η   ΕΥΡΕΣΗ   ΤΟΥ  ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ  ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ   ΕΝΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΧΑΡΤΗ!!  ΜΕΡΙΚΕΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ  ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ  ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ  ΣΥΝΕΧΙΖΩ  ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΑΡΧΑΙΑ!!

ΘΕΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ!!!Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011




 ΠΡΩΙΝΗ ΜΟΥ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ  ΜΑΣ  ,  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,, ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ Η ΠΛΗΡΗΣ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ  ΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ,  ΚΑΙ  ΕΠΕΙΔΗ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,, ΘΑ  ΥΠΑΡΞΕΙ  - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ  Ι  ΕΓΡΑΦΟ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΜΕ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΊΖΟΥΝ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ  ,!!

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ?

O κ. Γ. MηλιαρέσηςNα αξιοποιηθεί το Eκθεσιακό Kέντρο Πόρου ζητάνε οι σύμβουλοι της Δημοτικής Kοινότητας





η  άμεση  και σωστότατη ενημέρωση  για το  χώρο  από  τον πλέον αρμόδιο!!


Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν
http://pronoikefalonias.blogspot.gr/2011/08/blog-post_28.html


σαν πέρυσι   12 Σεμπεμβρη   ήρθε η μαύρη μερα  για τον Τόπο μας!!
Φταίχτες πολλοί!
Πρώτος εγώ που  δεν μπόρεσα να ενημερώσω για την αξία τους,, και  ελάχιστοι στενοχωρήθηκαν που έφυγαν!  Ευθύνη ίσως  σε αυτό τον τομέα  φέρνει και η αρχαιολογική υπήρεσία  ,,όσο και η Κυρία Στρατούλη που  ίσως  έπρεπε να είχαν κάνει  ενημερωτικές   συζητήσεις  στην περιοχή,, για να αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία την υπόθεση!
την  ημέρα που πάρθηκε το υλικό  ,,έφαγα  και το σχετικό μου βρισίδι,,γιατί  φωτογραφίζω!!!
Αυτό ένιωθα ,,ήθελα  να δείξω  στους χωριανούς μου  ,,την αξία και την ποσότητα του πλούτου  που χάθηκε!!,, 
Τέλος  την μεγαλύτερη ευθύνη  την δίνω  στην εξουσία μας,,Τοπική και Δημοτική!!!,  με την αδιαφορία τους  στο θέμα! Η Νέα εποχή βρέθηκε  σε λάθος εποχή εκείνες τις  μέρες και  διάλεξε  την αποχή στο ζήτημα!  
συνέχεια με  δύο-τρεις  ακόμη συνδέσμους, και ας  έχουν  σταματήσει πολλοί να με διαβάζουν,, γιατί  τα  Αρχαία  δεν τους ενδιαφέρουν !  

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011


- Η μέρα αυτή είναι πολύ μεγάλη για την Αρχαιολογία, την Ιστορία, τους Κεφαλλονίτες, και για όσους πιστεύουν ότι αυτή η πατρίδα έχει μέλλον

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ  ΒΟΥΤΟ,  

Οι κ.κ. Μεταξάς και Βασιλάκης στον δημοσιογράφο κ. Βούτο για την πορεία των ανασκαφών στα Τζαννάτα

 
Αφού ο κ. Μεταξάς ευχαρίστησε τον κ. Βούτο για την μακροχρόνια συμπαράστασή του στις προσπάθειες και στα οράματά του για την πορεία των ανακαλύψεων στην περιοχή των Τζαννάτων, τόνισε:: http://voutospress.blogspot.com
και αναδημοσίευση τότε  και στο  http://porosnews.blogspot.gr/2011/10/blog-post_6007.html

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011


ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!

ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ   ΜΕΡΕΣ  ΕΙΔΙΚΑ  ΣΤΟ   ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ  ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΑ,, ΚΑΙ  ΔΙΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  ΤΥΠΟΥ  ΜΑΚΗ  ΚΡΗΤΙΚΟΥ,, ΔΕΝ  ΘΑ  ΣΧΟΛΙΑΣΩ  ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ,ΠΟΥ  ΤΟ  ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ   ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  20ΕΤΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!
Θα  ξεκινήσω  σήμερα  μιλώντας  για μένα,,,, σε  αυτήν  την ανάρτηση!!!!!
Με  τηλεμαχείο αγώνα είχα γράψει ότι έτυχε να είμαι  φαντάρος στoν Έβρο που είδα την διαμάχη Αρσένη-Μεταξά στην πρωινή εκπομπή της Φωτεινής Πιπιλή  όταν ανακοινώθηκε ότι πιθανόν η Ομηρική Ιθάκη ήταν το νησί μας!!, μου φάνηκε αδιανόητο,, (ΕΤΟΣ 1990), Διάβασα το βιβλίο Του Μεταξά,, είδα ,και γνώρισα καταστάσεις, και από τότε ζω στο Όραμα,.! Μου ήταν πια αδιανόητο ότι εδώ δεν είναι  η Ιθάκη!!  Τον Ανδρέα ζαπάντη  του βγάζω το καπέλο και τώρα,, Η στάση του είναι αυτή που θα έπρεπε να πάρει όπως και έκανε!!

Ο κύριος Παπαδάτος  ,είχαμε μια συζήτηση,, μου διάψευσε το Δημοσίευμα του Κρούσου,που λέει ότι Πέταξαν τα πράγματα από το  τουριστικό περίπτερο., (ξενώνα όπως το λένε άλλοι), και  μέσα σε όλα όσα είπε  στο κοινοτικό, κατηγόρησε αυτούς που έχουν ανοίξει απουσιολόγιο!  Εγώ απλά να του τονίσω ότι δεν έχει μείνει από απουσίες,, μπορεί να είναι παρόν από δω και στο εξής, και να σκεφτεί καλά τι θα ψηφίσει στο θέμα που ζητάει ο κύριος Βασιλάκης!!  Είπα πολλά και κούρασα  πάλι,, Τα συγχαρητήρια μου για την ομιλία και στάση του κύριου Κεκάτου,, και  Προπαντός την υπομονή του  Αντώνη.. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου