Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο Τουρισμός στον Πόρο –Σκάλα –Ρατζακλί -Κατελειός


Στην συνάντηση συμμετείχαν τα Μέλη του Σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και πλήθος κόσμου οι οποίοι κατέθεσαν τις ιδέες και προτάσεις τους για βελτίωση της Τουριστικής υποδομής του Πόρου.
Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου στο Κοινοτικό Κατάστημα του Πόρου, με πρωτοβουλία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ     ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ «ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ», πραγματοποιήθηκε Συμβούλιο Τουρισμού με  ΘΕΜΑ: Τουρισμός   στον  Πόρο –Σκάλα –Ρατζακλί -Κατελειός Τουρισμός και εναλλακτικές μορφές τουρισμού  , Συγκοινωνίες, κλπ.
Τον συντονισμό Συμβουλίου είχε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου κ.Γ.Μεταξάς
και καλεσμένοι  ήταν οι :
-Αντιδήμαρχος  Τουρισμού και Πρόεδρος της Τ. Ε.  κ.Ε.Κεκάτος
-Υπεύθυνος Τ.Ε. της ενότητας Ελειού – Πρόννων, Δ. Σ. κ. Σ.Σολωμός
-Υπευθυνος Οργανωτικής Διεκπαιρέωσης της Τ.Ε. κ. Χ. Λευκαδίτης
-Πρόεδρος Ομοσπονδίας κ. Αικ. Ατσάρου
-Πρόεδρος του Τοπικού Δ.Σ. κ.Ε. Κουστουμπαρδης
-Δημοτικός Σύμβουλος κ.Β.Καμπιτης  και
-Υπεύθυνος Επικοινωνίας Τ.Ε. κ.Γ.Τουμάσης.
Στην συνάντηση συμμετείχαν τα Μέλη  του Σωματείου  ενοικιαζομένων  δωματίων  & Διαμερισμάτων και πλήθος κόσμου οι οποίοι κατέθεσαν τις  ιδέες και προτάσεις τους για βελτίωση της Τουριστικής υποδομής του Πόρου και έγκαιρη διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης.

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΒΥΘΟΥ

ΜΙΑ  ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ  ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ  ΟΛΑ ΤΑ  ΕΝΤΥΠΑ,, ΚΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΝΝΟΥΣ, ΑΠΛΑ  ΕΝΑΣ  ΙΣΩΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΑΓΚΑΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.


Ειπώθηκε  και  το  θέμα  φτηνών αερ. εταιρειών, αλλά και  η ανάγκη δρομολογίου  λεοφωρείων από Αεροδρόμιο προς Πόρο,όπως και  η  ανάγκη σύνδεσης από το κτελ  δρομολογείου από Κατελείο-έως Φισκάρδο με επιστροφή.ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου