Στήν Ανταρκτική, ένας ανεξάρτητος Ισπανός ερευνητής ανακάλυψε γιγαντιαία πυραμίδα όπως η πυραμίδα του Χέωπος στην Αίγυπτο. Και μάλιστα κάνει και σύγκριση των δύο όπως θα δούμε παρακάτω. Το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποίησε είναι από το Google
Earth που έχει αποδώσει καρπούς σε ότι αφορά στην επίλυση πολλών αινιγμάτων καθώς και την αποκάλυψη άλλων.
Τον Μάϊο του 2015 είχα την χαρά να παρουσιάσω την εκπομπή “ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ” όπου ξεδιπλώσαμε πολλά στοιχεία για την Ανταρκτική. Θυμάμαι εκείνο τον καιρό στην έρευνά μου για την Ανταρκτική είχα συναντήσει ερευνητές όλων των ειδικοτήτων επιστημονικών αλλά και αυτόκλητων αυτοδιορισθέντων ειδημόνων και ειδικών πέρα από κάθε φαντασία, κλπ… αλλά όλοι κατέληγαν στο συμπέρασμα οτι οι πάγοι στην Ανταρκτική έχουν αυξηθεί σε απίστευτους όγκους. Κάτι που τονίσαμε ιδιαίτερα στην εκπομπή και επιβεβαίωσε και η NASA μερικούς μήνες αργότερα.
Η έρευνα που αποκάλυψε την λεγόμενη “πυραμίδα της Ανταρκτικής” ξεκίνησε με μια μέτρηση περίεργης έκλυσης ενέργειας η οποία φαίνεται να ενεργοποιήθηκε την ίδια εποχή με την ενεργοποίηση της μεγάλης πυραμίδας της Γκίζας για την οποία έγιναν και διεθνείς ανακοινώσεις εκείνη την εποχή.
Σε ότι αφορά στην ανεξάρτητη αυτή έρευνα θα πρέπει να αποφανθεί η διεθνής επιστημονική κοινότητα για το αν πραγματικά είναι κατασκευασμένη ή φυσική πυραμίδα.
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ - ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
Ν
Οι φωτογραφίες φαίνεται να δείχνουν πυραμιδοειδείς κατασκευές. Η συγκεκριμένη εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή λίγο πιο πάνω απ΄την μεγάλη.
Λ
Σε αυτήν διακρίνουμε μια σειρά από τέτοιες κατασκευές οι οποίες μοιάζουν να είναι φυσικές απολήξεις κάποιας οροσειράς. Το σχήμα βέβαια απαντάται σπάνια σε αυτές τις διαστάσεις να είναι φυσικό.
Η
Σε αυτήν βλέπουμε σχήμα αστερία ή πεντάκτινου αστεριού. Πως προκύπτουν αυτά τα σχήματα αν είναι φυσικά και όχι τεχνητά;
Ε
Σε αυτήν εδώ βλέπουμε την τελειότητα των γωνιών της σε συγκριση με την σκιά της. Επίσης παρατηρούμε αυλακισμούς στις πλευρές της.
Μ
Σύγκριση της πυραμίδος της Ανταρκτικής με την μεγάλη πυδαμίδα της Γκίζας. Οι διαστάσεις είναι περίπου ίδιες.
ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ & ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΧΕΩΠΟΣ
Το γεωγραφικό μήκος και πλάτος … μπορείτε να περιπλανηθείτε στο συγκεκριμένο σημείο στην Ανταρκτική με το GOOGLE EARTH.
Θ