Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

ΒΑΡΔΙΟΛΕΣκαι  ενημέρωση από Σάμη μέχρι Σκάλα  ,,τουλάχιστον 5- 6,, Κουτσουπια,Μακρυα Πέτρα, Ακρωτήρι, Πόρος, Κάπρος κ.α.

Παλιός  σχολιασμος Αρη
Φίλε μου που τσι θυμήθηκες! Ορέ περάσανε δύο χρόνια από ότα τσι συζητάγαμε!! Ορέ κυλάει ο χρόνος αλύπητα με το μυαλό μας στα μνημόνια και τσού Ευρωγκρουπαρισμένους… Ορέ μας κλέβουνε και από το χρόνο κομμάτι και δε το καταλαβαίνουμαι! Τώρα έχω μια απορία με εκείνη τη πρώτη φωτό: Εκειό το στρογγυλό με τσι περσίδες αριστερά από τη πόρτα είναι έξοδος αποροφητήρα? Ορέ είχανε και αποροφητήρες τότενες? Θα σου στείλω και άλλες δύο για να συμπληρώσεις το καρέ σου που λένε. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. Άσε που ο φίλος μας ο Ρισσιάνος έχει έβρει ένα ασβεστοκάμινο μαμούθ έτοιμο για κάψιμο και άμα κάμεις ότι βάζεις εκείνα τα τσιχλιμπόχλικα τα δικά σας εκεί κάτου θα σας τινάξει τη μπάνκα στον αέρα! Χα χα χα χα χα χα. σε Βαρδιόλα
porosnews

ανανέωση της τότε ανάρτησης είναι Αρη,, όταν δεν βρίσκω θέματα,, τα ξαναξεθάβω,, αυτές οι ανασκαφές  βλέπεις   δεν μου κοστίζουν τίποτε ,, και είναι  και   από τα μεγάλα ατου  του μπλοκ!!   
Εχουμε πολυ υλικο,, αλλά  ορεξη δεν υπάρχει καθόλου όπως βλέπεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου