Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΕΡΙΔΑ ΜΑΣ


ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΕΡΙΔΑ ΜΑΣ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

15 Ιουλ 2012

Το παρόν ένθετο που φέρει τον τίτλο «ΑΣΤΕΡΙΣ το νησί των μνηστήρων» αποτελεί ένα ακόμα εκλαϊκευμένο αυτοτελές απόσπασμα μιας συνολικής εργασίας που αφορά την ομηρική γεωγραφία – τοπογραφία στην δυτική Ελλάδα
Διαβάστε ολόκληρη την Ομηρική Τοπογραφία: ΑΣΤΕΡΙΣ
Δια στόματος του δημάρχου Ιθάκης, Ιωάννη Κασσιανού ανακοινώθηκε και επίσημα η πώληση του νησιού Οξυά σε επενδυτές του Κατάρ, ενώ παρακάμφθηκαν όλα τα εμπόδια που υπήρχαν λόγω γραφειοκρατίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι για το εν λόγω νησί που βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, κοντά στην Ιθάκη, έντονο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει ο Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θανί.

Πρόκειται για νησί έκτασης 4.200 στρεμμάτων και η αγοραπωλησία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα καθώς την επόμενη εβδομάδα σε συμβολαιογράφο των Αθηνών θα γίνουν τα τελικά συμβόλαια μεταξύ των εκπροσώπων του Κατάρ και της οικογένειας Σταμούλη η οποία το κατείχε.

Σημειώνεται ότι ο Εμίρης μαζί με πασίγνωστο Έλληνα αρχιτέκτονα είχαν περάσει την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου όπου και συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δύο ημέρες πριν εκείνος αναχωρήσει για το ταξίδι του στο Κατάρ. Τότε είχαν φουντώσει οι φήμες για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος του αλ Θανί για την Οξυά.
Zougla.gr
ΚΑΙ     http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου