Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ

ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ
Σπάνια ευρήματα ανακαλύφθηκαν στην σπηλιά του Κύκλωπα, που βρίσκεται στο νησί Γιούρα των Βορείων Σποράδων, στη διάρκεια πολύμηνης ανασκαφικής έρευνας που διενήργησε η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας Νότιας Ελλάδος, με επικεφαλής τον κ. Αδαμάντιο Σάμψων, καθηγητή προϊστορικής αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου. Ο ερευνητικός άθλος της ομάδας, που τόλμησε να προσεγγίσει το θρυλικό σπήλαιο κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, απέφερε καρπούς, που μεταφράζονται σε εκπληκτικά ευρήματα, τα οποία εκτείνονται από την προϊστορική περίοδο, φθάνοντας έως τα Ρωμαϊκά και Βυζαντινά χρόνια. Το συγκεκριμένο σπήλαιο, που όπως προαναφέρθηκε χρησιμοποιήθηκε 11.000 χρόνια πριν, διερευνήθηκε από το 1992 έως το 1996, αποκαλύπτοντας τα μυστικά που έκρυβε επί πολλούς αιώνες.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΡΥΛΟΙ: ΟΔΥΣΣΕΙΑ - ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Greek Legends (Ελληνικοί Θρύλοι)  ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Ο Οδυσσέας, ο πολυμήχανος άνδρας των Μυκηναΐων, αναζητά την γυναίκα του, το γιο του και την πατρίδα του. Αφήνοντας πίσω του την κατεστραμμένη Τροία, ο εκλεκτός της Θεάς Αθηνάς και οι σύντροφοι του με υψηλό το ηθικό από την μεγάλη νίκη τους στον Τρωικό πόλεμο, ανοίγουν πανιά για το αγαπημένο τους Νησί την Ιθάκη. Όμως το ταξίδι τους προς την Ιθάκη είναι γεμάτο εκπλήξεις, στεναχώριες και ανείπωτους κινδύνους.
Μπορείς να βοηθήσεις τον Οδυσσέα να ξεγελάσει τον Θεό της θάλασσας Ποσειδώνα? Μπορείς να τον βοηθήσεις να αποφύγει τα μυθικά τέρατα? Μπορείς να τον συνοδεύσεις στον κάτω κόσμο, στην αναζήτηση του για απαντήσεις από τους νεκρούς? Θα είσαι αυτός που θα τραβήξει την σχεδία του μέχρι να φτάσει στην Ιθάκη?
Παίξε τώρα Ελληνικοί Θρύλοι : Οδύσσεια το Ταξίδι και απόλαυσε την μεγαλύτερη περιπέτεια που ένας άντρας έχει βιώσει για να επιστρέψει στο σπίτι του. Η Οδύσσεια το Ταξίδι είναι ένας εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος να μάθει κάποιος την Οδύσσεια όπως ο ίδιος ο Όμηρος την έγραψε, αν δεν είχε ήδη την ευκαιρία ή απλώς να την ξαναθυμηθεί.
Η σειρά Greek Legends (Ελληνικοί Θρύλοι) θα ανανεώνεται συνέχεια με ποικίλες ερωτήσεις (ήδη περιέχει περισσότερες ερωτήσεις από οποιοδήποτε άλλο Quiz Game) και θα προσθέσουμε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και είδη παιχνιδιού. Αναμένουμε την γνώμη σου για να βελτιώσουμε την διασκέδαση σου ακόμη περισσότερο. Ζήσε την περιπέτεια αλλά πρόσεξε το τραγούδι των Σειρήνων!
Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ενεργή σύνδεση στο Internet για να παίξετε. Η σύνδεση χρειάζεται μόνο για την διευκόλυνσή σας στην χρήση των hyperlinks.
 
ΚΑΙ http://coutsombolaithaca.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου