Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!


Κατά τη χθεσινή συζήτηση αποκαλύφθηκε μια άγνωστη πτυχή της διαμάχης τοπικού συμβουλίου και εφόρου αρχαιοτήτων. Το τοπικό συμβούλιο τον Φεβρουάριο του 2011 αποφάσισε αλλαγή χρήσης του τ. κοινοτικού ξενώνα για την οποία όμως δεν έλαβε γνώση κανείς από όσους κλήθηκαν στη συνάντηση του Απριλίου του 2011 (έφορος αρχαιοτήτων, σύλλογοι), δυο μήνες μετά. 
ΛΟΙΠΕΣ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  Ε Δ Ω

ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ  ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ  ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΖΑΠΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΠΑΡΕΙΧΕ,,  ΜΙΛΗΣΕ  ΓΙΑ ΤΙΣ   ΜΕΛΕΤΕΣ (ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΦΗΜΕΝΕΣ  ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ),ΚΑΙ  ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ  ΕΓΡΑΦΟΥ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΣΤΕΛΝΑΜΕ  ΣΤΟ  ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΝ ΕΜΠΟΡ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ,ΚΑΙ   ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΑ!
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ

Α) ΕΣΠΑ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ  Ε Δ Ω 
ΤΕΛΕΙΏΝΟΝΤΑΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ,, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,,  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ  ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ,, ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΑΦΟΡΑ, !  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ,, ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ  ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ  ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ,, ΧΩΡΙΣ ΤΟΤΕ  ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!! ΑΥΤΟ ΜΟΥ  ΦΤΑΝΕΙ  ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΞΚΕΦΤΟΥΝ!  ΕΞΑΛΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ!
Συγκεκριμένα,, και με έγραφα με την βοήθεια  της Ρούλας Σιμωτα είχαν πάρει αποφάσεις 
(αν είναι δυνατόν) να  μεταφερθούν λέει τα αρχαία στο κτίριο στα Τζαννάτα, !!!και ούτε  λίγο ούτε πολύ η χρήση του κτιρίου χρειάζεται για γραφεία (προφανώς Προέδρου και Αντιδημάρχου)!!  Το ότι στην αίτηση που περιμένει απάντηση η Εφορεία από το Δήμαρχο για την μελλοντική  χρήση του κτιρίου,, διαμαρτύρονται ότι τους  εκβιάζει και  βρίζει στην παράγραφο  " με αυτές τις συνθήκες είμαι υποχρεωμένος να μεταφέρω τα αρχαία στο Αργοστόλι"   !!  Δεν θέλω προς το παρόν να σχολιάσω κάτι άλλο  .., ίσως  είμαι παράλογος,, μόλις όμως το Πανεπιστήμιο φύγει ας έχετε μια ιδέα το τι έφταιξε!!  ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου